Acum pe bune "frate" puteti sa-mi dati cate warninguri vreti dar ce cauta un idiot ca Nicnames pe forum, adica nu ma pot abtine, daca vreti imi spuneti cum si imi dau eu singur minusuri la reputatie.

Daca eu cu vecinii de la tara agreem ca putem sa schimbam intre noi oua si tarate pe capace de bere si ecosistemul incepe sa functioneze ce conteaza ca capacul de bere in sine nu are nici o valoare, daca cineva e de acord sa imi dea 3000 $ pe 1 Bitcoin in momentul asta, si cred ca la 3000 il dau rapid ca parca pretul era peste 3000 ieri atunci nu vad unde e bula.

Sa nu uitam ca Elevetia accepta plata taxelor si impozitelor cu bitcoin, SI de la PC Garage si atle firme romanesti poti cumpara cu BULE-le astea.

Eu nu sunt vre-un adept al BITCOIN, dar orice moneda e vie daca circula, daca cat mai multi oameni o folosesc pentru a primii si a trimite bani. Si toata lumea cumpara bitcoin ca sa creasca nu stiu cat si la un moment dat sa o vanda, adica SPECULA si asta face sa ii creasca artificial valoarea, poate la un moment dat o sa pice, adica ajunge sa valoreze 10 euro un BTC (iau o valoare la intamplare) dar si dupa aceea va putea fi folosita de oameni mai departe pentru tranzactii.

Tehnologia din spate, blocchain este revolutionara si sunt multe alte locuri unde se fac teste pentru a fi implementata, Unul din locurile cele mai smekere unde o vad eu implementata este la protocolul DNS, unde securitatea a facut ceva victime de-a lungul timpului, inclusiv google.ro a avut ceva probleme acum cativa ani parca.

In US el egala si declarata marfa.

@nicnames (nu am nimic cu tine personal) dar de ce naiba te bagi in discutie daca nu ai habar despre ce se vorbeste aici.