E clara treaba, IulianC a vazut o eroare in pretul imprimantei si a dat comanda.
Majoritatea ar fi facut la fel, printre care si Dan (a recunoscut ca ar fi procedat la fel).
Cu toate ca este privit ca fiind de partea magazinelor, eu nu vad ca este impotriva lui IulianC (faptul ca ar fi dat si el comanda de imprimanta de 6000 lei pentru doar 6 lei il face egalul lui IulianC).
Ce il deranjeaza pe Dan este faptul ca IulianC nu vrea sa recunoasca faptul ca era constient de eroare dar a vrut sa profite.
Asta e clar pentru toata lumea de aici.
Nu suntem forum de goblenuri sa nu stiu ce e aia cumparatura online si cum functioneaza sistemul.
IulianC a vazut o greseala si a zis sa profite sperand ca va primi produsul (cazuri precedente de la eMag au fost).
Majoritatea am fi facut la fel iar Dan recunoaste clar ca la fel ar fi facut si el si o poate spune, insa IulianC nu vrea sa recunoasca.
Acum este tarziu pentru el sa spuna ca a vrut sa profite de eroare, dupa atata tam-tam.
Se retrage din discutie cu statutul de presupusa victima e magazinului desi parerea generala e ca a exagerat in privinta situatiei.

Răspunde cu citat