Citat Postat în original de Dan Vezi Post
Spune sincer te rog, cand ai comandat imprimanta la 6 lei, credeai ca e reducerea e reala, sau credeai ca e o eroare de sistem si te-ai gandit sa profiti de ea?
Tu tii cu ursul!

Spre seara dupa vreo 4 ore am fost sunat de un consultant sa imi spuna ca voi primi telefonul insa imprimanta nu o mai au pe stoc, iar in ce priveste pretul, respectivul nu stia ce era cu acea reducere poate asa a venit de la furnizor "acestea fiind spuse nu vreti sa anulam comanda" ?
Eu cred ca nu o sa-l determini pe Iulian sa nege ce deja a spus! Real sau nu pretul, cei de la magazin au spus NU MAI E PE SOC! Aidca a fost, s-a epuizat - prin vanzare, eu unul asa inteleg, si cred ca 99,99% din colegi inteleg la fel. Daca Iulian nu spune adevarul e o alta discutie, dar cum niciunul nu a asistat la discutia dintre cele 2 parti, ma indoiesc ca e cineva stie 100% raspunsul, deci fiecare tine cu cine vrea el, proprietarul de magazin cu magazinul, cumparatorii cu ... Iulian! In rest povestim povesti!

PS: de ce sa o anulezi? Daca exact asa a fost pus aintrebarea, iti dadea dins tart dreptul sa zici NU, nu vreau sa o anulez! Logic?