Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 58

Subiect: evoMag: Reduceri false, minciuni, lipsa de respect si onoare (update)

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Reducerile sunt fake de multe ori, nu stiu procentele.
    Legea (din cate retin) spune ca reducerea se face din pretul minim din ultimele 30 de zile.

Si acum din nou, intrebarea pentru Iulian:
    Spune sincer te rog, cand ai comandat imprimanta la 6 lei, credeai ca e reducerea e reala, sau credeai ca e o eroare de sistem si te-ai gandit sa profiti de ea?
    Deci discutam sau nu despre reducerile Fake? Nu dupa lege, asta e de competenta organelor, de cele care evident inseala cumparatorul, adica scumpim ca sa avem de unde ieftini, rezultat final mai scump decat inainte de reducere - avand in calcul pret imternational, raport leu/valuta - usd, euro .. yen japonez! Variante legale de a iefti prin scumpire sunt sute.. va zic eu ca fost comerciant, daca sunteti curiosi cum faci un produs nou din unul vechi.

Iulian are doar doua variante de raspuns, fie zice ca a crezut ca e o mega, super oferta - de buna credinta ( eu unul nu-s prea plimbat prin magazine ca sa ma prind ca e gresela sau nu, am vazut in vest sut ede exemple care ma fac sa cred ca intr-o zi se poate si la noi sa cumperi cu 6 lei in loc de 6.000 - habar nu am daca exista exemple in RO , sa zica cine a vazut, eu nu-s intaram deci nu cumpar! Varianta 2, sa zica ca banuia ca e o greseala, dar nu-i multumit de abordarea magazinului!

My 2 cents: daca as fi comerciant si nu-mi permit sa acopar greseala, clar ca o iau pe partea ... cu linguseala clientului, sau pur si simplu zic: am gresit, nu am cum! Punct. Abordarea de genul, nu mai e pe stoc, hai poate renunti de buna voie la comanda, noi nu am gresit cu nimic, parca nu e tocmai ok! In rest, clar, 6 lei inloc de 6.000 ( sau 4 si ceva ) nu prea e de crezut, mereu te duce gandul ca te fraiereste cu ceva! Eu as fi cerut plata ramburs!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.090
    Putere Rep
    64

Implicit

Spune sincer te rog, cand ai comandat imprimanta la 6 lei, credeai ca e reducerea e reala, sau credeai ca e o eroare de sistem si te-ai gandit sa profiti de ea?
    Cred ca oricine ar fi gasit o asa oferta ar fi vrut sa profite de ea. Chiar si tu ai fi incercat, sunt sigur

Am prins la un moment dat o super-mega-ultra-oferta la un magazin, nu mai stiu care. Era o tableta super-mega-ultra-smechera, care in magazin o gaseai la vreo 1400 lei (parca) si pe site era redusa la vreo 300 lei. Nu am avut bani pe card decat pentru o tableta si am si comandat-o. Evident ca a doua zi s-au corectat lucrurile si n-am primit nici o tableta .. dar no .. daca prinzi o asemenea oferta, sa fii nebun sa nu incerci. La 6 lei pe imprimanta cred ca as fi comandat 5 )
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    La 6 lei pe imprimanta cred ca as fi comandat 5 )
    Da te basicai daca in loc sa-ti zica ca e o greseala incercau sa te convinga ca ai lansat comanda prea tarziu, ca sa-u dat 10.000 de bucati la 6 lei, da tu ghinionist nu ai prins? Si sa anulezi comanda, ca sunt sanse mici sa mai aduca la pretul asta? asta cred ca e esenta ince vrea sa spuna Iulian. Adica ai macar 1% imprsia ca era cat pe ce sa prinzi pestisorul de aur, dar ca trebuie sa mai incerci! Daca-ti zicea, e o greseala, daca mai vezi una, nu te arunca ca nu primesti ... asta e, ai incercat, nu a mers!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Cred ca oricine ar fi gasit o asa oferta ar fi vrut sa profite de ea. Chiar si tu ai fi incercat, sunt sigur
    Sigur ca as fi incercat. Dar nu mi-ar fi rusine sa recunosc asta. Si la faza cu tableta am incercat si eu apropo desi acolo chiar nu eram sigur ca e o eroare. Am banuit ca e, dar tot am dat comanda.

Dar intrebarea era pentru Iulian, pentru ca aici e vorba de un context putin diferit. E util sa aflam daca chiar a crezut ca e oferta.
    Ca daca STIA (cum stim toti de fapt, numa el nu recunoaste) ca e o greseala si a incercat constient sa profite de ea, tot circul ulterior este cumva... penibil.

Si e penibil pentru ca evident cauta tot felul de surse, articole din 2012, virgule prin termeni si conditii, face toate eforturile ca sa ce? Care e rezultatul final? Ca are dreptate pe internet? E vorba de simtul de haiduc, adica a gresit cineva pe internet si hai sa ii dam o lectie? Ca asta cu "hai sa informam publicul" e trasa de par rau de tot.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Off topic! Vad ca nici tu Dane nu prea obisnuesti sa raspunzi la intrebari directe ( de la cine nu-ti convine probabil )

Esti 100% ca stia ca e greseala si nu a crezut ca un ageamiu - precum subsemnatul - ca e pe bune? Si 2, nu crezi ca era mai ok sa-i zica din start ca e o greseala si asta e... ? Inteleg ca ai magazin, deci chiar e important sa stim la ce sa ne asteptam de la un investitor de genul asta.

Off topic:

Nu zic mabazinul dar e mare... am primit cadou la laptop o tableta ( deci mocckka ). Am fost de 3 ori sa ridic cadoul, cate 100 Km, dar l-am luat defect ecran. Se uitau la reprezentanta ca la avioane, ca desi era ecranul plin de dungi, nu e clar ca e defect si fiind la nici 3 zile luat, trebuie conform legii inlocuit. Au zapacit-o 2 luni, apoi au trimis tableta noua ... per que? Pentru ca nu avem respect fata de client!

raducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    13th August 2011
    Locaţie
    Targoviste
    Vârstă
    34
    Posturi
    183
    Putere Rep
    27

Implicit

Cel mai probabil a crezut ca evomag se respecta si ii va trimite imprimanta la 6 lei. Topicul este facut cu scopul ca poate evomag ii va trimite produsul la 6 lei si el va inceta ostilitatile.

La capitolul reduceri evomag chiar sta prost, am vrut sa achizitionez un stepper de la ei redus cu 30%, culmea peste tot pretul era la fel si fara reducere.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Si acum din nou, intrebarea pentru Iulian:
    Cum nu stiam ce sa cred am intrebat pe cineva care stia raspunsul.
    Totusi trebuie sa intelegi ce inseamna promotie in functie de stoc limitat.
    Si am asteptat sa primesc ulterior informatii suplimentare care sa ma lamureasca insa acestea nu au venit .

Deci a fost o oferta limitata, si nu o greseala de soft iar " cineva" spune asta. Cum poti tu Dane sa ma acuzi de necinste ?
    Si daca a fost oferta publica limitata mie de ce mi sa blocat dreptul de a o obtine ? ( produsul era pe stoc niciodata nu a disparut de pe stoc )

Sau oferta a fost doar pt prieteni ?
    Daca a fost doar pt prieteni de ce a fost publica, de ce nu puteau face un magazin online pe dark web unde sa intre doar prietenii ?

Citat Postat în original de raducu Vezi Post
    Cel mai probabil a crezut ca evomag se respecta si ii va trimite imprimanta la 6 lei. Topicul este facut cu scopul ca poate evomag ii va trimite produsul la 6 lei si el va inceta ostilitatile.
    Deja este prea tarziu, sunt satul de minciuni si inselaciuni repetate dupa cum am spus intr-o alta postare e haloween ...

PS: Iar topicul este o avertizare pt toti cei ce se vor aventura sa faca afaceri cu evoMag . Atentie veti fi pacaliti intr-un fel sau altul .
    Ultima modificare făcută de IulianC; 25th October 2016 la 15:58.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Tu tii cu ursul!

Spre seara dupa vreo 4 ore am fost sunat de un consultant sa imi spuna ca voi primi telefonul insa imprimanta nu o mai au pe stoc, iar in ce priveste pretul, respectivul nu stia ce era cu acea reducere poate asa a venit de la furnizor "acestea fiind spuse nu vreti sa anulam comanda" ?
    Eu cred ca nu o sa-l determini pe Iulian sa nege ce deja a spus! Real sau nu pretul, cei de la magazin au spus NU MAI E PE SOC! Aidca a fost, s-a epuizat - prin vanzare, eu unul asa inteleg, si cred ca 99,99% din colegi inteleg la fel. Daca Iulian nu spune adevarul e o alta discutie, dar cum niciunul nu a asistat la discutia dintre cele 2 parti, ma indoiesc ca e cineva stie 100% raspunsul, deci fiecare tine cu cine vrea el, proprietarul de magazin cu magazinul, cumparatorii cu ... Iulian! In rest povestim povesti!

PS: de ce sa o anulezi? Daca exact asa a fost pus aintrebarea, iti dadea dins tart dreptul sa zici NU, nu vreau sa o anulez! Logic?

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

El acuza pe cineva ca i-a dat teapa, refuzand sa spuna ce a fost in mintea lui cand a comandat.
    Nu l-am acuzat de minciuna, nu l-am avertizat (degeaba ii da inainte ca victima, ca pot sa-l banez sau stiu io ce).

Iulian, fii barbat! Raspunde la intrebare!

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2014, 23:43
  2. Reduceri cu reduceri pentru seopedisti la Brasov Internet Festival
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2012, 23:41
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. Respect!
    De BlueBoy în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2006, 00:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.