Deci discutam sau nu despre reducerile Fake?Nu dupa lege, asta e de competenta organelor, de cele care evident inseala cumparatorul, adica scumpim ca sa avem de unde ieftini, rezultat final mai scump decat inainte de reducere - avand in calcul pret imternational, raport leu/valuta - usd, euro .. yen japonez! Variante legale de a iefti prin scumpire sunt sute.. va zic eu ca fost comerciant, daca sunteti curiosi cum faci un produs nou din unul vechi.
Iulian are doar doua variante de raspuns, fie zice ca a crezut ca e o mega, super oferta - de buna credinta ( eu unul nu-s prea plimbat prin magazine ca sa ma prind ca e gresela sau nu, am vazut in vest sut ede exemple care ma fac sa cred ca intr-o zi se poate si la noi sa cumperi cu 6 lei in loc de 6.000 - habar nu am daca exista exemple in RO , sa zica cine a vazut, eu nu-s intaram deci nu cumpar! Varianta 2, sa zica ca banuia ca e o greseala, dar nu-i multumit de abordarea magazinului!
My 2 cents: daca as fi comerciant si nu-mi permit sa acopar greseala, clar ca o iau pe partea ... cu linguseala clientului, sau pur si simplu zic: am gresit, nu am cum! Punct. Abordarea de genul, nu mai e pe stoc, hai poate renunti de buna voie la comanda, noi nu am gresit cu nimic, parca nu e tocmai ok! In rest, clar, 6 lei inloc de 6.000 ( sau 4 si ceva ) nu prea e de crezut, mereu te duce gandul ca te fraiereste cu ceva!Eu as fi cerut plata ramburs!
![]()

Nu dupa lege, asta e de competenta organelor, de cele care evident inseala cumparatorul, adica scumpim ca sa avem de unde ieftini, rezultat final mai scump decat inainte de reducere - avand in calcul pret imternational, raport leu/valuta - usd, euro .. yen japonez! Variante legale de a iefti prin scumpire sunt sute.. va zic eu ca fost comerciant, daca sunteti curiosi cum faci un produs nou din unul vechi. 
Răspunde cu citat
)