Rezultate 51 la 58 din 58

Subiect: evoMag: Reduceri false, minciuni, lipsa de respect si onoare (update)

Vizualizare arbore

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit evoMag: Reduceri false, minciuni, lipsa de respect si onoare (update)

Miercuri 19 octombrie am comandat de pe site-ul evomag un telefon redus cu 30% de Haloween pretul initial fara reducere din ace zi era 150 de lei.
    Ulterior am constatat ca, in urma cu 30 de zile telefonul costa 102,30 lei iar acestia l-au scumpit ca mai apoi sa ii aplice o reducere de Haloween ajungand astfel la pretul de 105 lei deci mai scump cu 3 lei desi parea redus cu 30% .

Dupa ce am adaugat in cos primul produs mi-am zis sa mai cumpar ceva si fiindca imi doream sa achizitionez anul asta si o imprimanta am cautat pe site si am comandat si o imprimanta modelul Epson L1455, la un pret promotional de 6 lei, redusa de la 4766 lei.

Comanda aparea in cont nepreluata in prima faza apoi dupa o ora si ceva preluata.

Spre seara dupa vreo 4 ore am fost sunat de un consultant sa imi spuna ca voi primi telefonul insa imprimanta nu o mai au pe stoc, iar in ce priveste pretul, respectivul nu stia ce era cu acea reducere poate asa a venit de la furnizor "acestea fiind spuse nu vreti sa anulam comanda" ?

I-am spus respectivului ca nu am comandat la misto si nu vreau sa anulez nici o comanda apoi acesta a inchis telefonul.
    In timpul acesta imprimanta cu pricina a disparut de pe site apoi a reaparut redusa cu 22% de la pretul de 6099 de lei fiind insa mai scumpa ca in ziua precedenta .fara reduceri .

Afland asta le-am reprosat celor de la evomag, i-am facut si mincinosi apoi acestia, fara a incerca o masura reparatorie, fara negociere, sa imi ofere o reducere la altceva fara sa isi ceara scuze mi-au trimis inapoi pe card suma ce reprezenta valoarea imprimantei .

Vineri 21 Octombrie am contactat pe "PM" (cine stie cunoaste), pe de cineva din conducerea evomag si i-am reprosat cele de mai sus .

Acesta a promis ca luni voi avea un raspuns la problemele semnalate si sa am rabdare, apoi Duminica dimineata 23 Octombrie chiar am fost sunat de catre acesta si am fost rugat sa nu mai scriu nimic pe internet sa nu mai acord calificative si comentarii negative pe https://www.trustpilot.com/evaluate/www.evomag.ro pana ce verifica Domnia sa problema semnalata .

Ziua de luni a trecut, eu mi-am respectat cuvantul (am incetat ostilitatile) insa nu am primit nici un raspuns din partea respectivului, mai mult evoMag mi-a restrictionat accesul la comentarii pe pagina de facebook .

Va invit sa citim impreuna cateva glume si bancuri de pe site-ul evoMag .

Valorile evoMAG.ro sunt: INTEGRITATE, PASIUNE, INCREDERE, INOVATIE, ECHIPA, DISPONIBILITATE

INTEGRITATE:
    - spunem adevarul
    - ne respectam promisiunile si angajamentele
    - ne respectam valorile oricat de greu ar parea

...

INCREDERE:
    - Increderea se castiga in timp si se poate pierde in secunde
    - avem incredere in clientii nostri
    - pentru a fi de incredere, ne ducem pana la capat responsabilitatile
    - nu gresim de 2 ori la fel
    - cand gresim ne cerem scuze, multumim si rezolvam cat mai repede problema pentru a recupera increderea pierduta

https://www.evomag.ro/Pagini/misiune...ri-evomag.html
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de IulianC; 25th October 2016 la 11:34.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2014, 23:43
  2. Reduceri cu reduceri pentru seopedisti la Brasov Internet Festival
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2012, 23:41
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. Respect!
    De BlueBoy în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2006, 00:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.