Deci discutam sau nu despre reducerile Fake? :) Nu dupa lege, asta e de competenta organelor, de cele care evident inseala cumparatorul, adica scumpim ca sa avem de unde ieftini, rezultat final mai scump decat inainte de reducere - avand in calcul pret imternational, raport leu/valuta - usd, euro .. yen japonez! Variante legale de a iefti prin scumpire sunt sute.. va zic eu ca fost comerciant, daca sunteti curiosi cum faci un produs nou din unul vechi. ;)
Iulian are doar doua variante de raspuns, fie zice ca a crezut ca e o mega, super oferta - de buna credinta ( eu unul nu-s prea plimbat prin magazine ca sa ma prind ca e gresela sau nu, am vazut in vest sut ede exemple care ma fac sa cred ca intr-o zi se poate si la noi sa cumperi cu 6 lei in loc de 6.000 - habar nu am daca exista exemple in RO , sa zica cine a vazut, eu nu-s intaram deci nu cumpar! Varianta 2, sa zica ca banuia ca e o greseala, dar nu-i multumit de abordarea magazinului!
My 2 cents: daca as fi comerciant si nu-mi permit sa acopar greseala, clar ca o iau pe partea ... cu linguseala clientului, sau pur si simplu zic: am gresit, nu am cum! Punct. Abordarea de genul, nu mai e pe stoc, hai poate renunti de buna voie la comanda, noi nu am gresit cu nimic, parca nu e tocmai ok! In rest, clar, 6 lei inloc de 6.000 ( sau 4 si ceva ) nu prea e de crezut, mereu te duce gandul ca te fraiereste cu ceva! :) Eu as fi cerut plata ramburs! :)