Totusi, de reducerile false ce zici RoxanaN?![]()
Totusi, de reducerile false ce zici RoxanaN?![]()
Imi pare rau pentru tine ca vazi o calitate in a fi ateu (mai ai si altele?) si nu vad ce relevanta are asta.
Adica daca tu esti (cel mai) ateu trebuia sa primesti imprimanta iar eu, pentru ca sunt (putin) crestin, trebuia sa nu o primesc daca as fi comandat? Sau care e legatura?
Tu te poti lega de un magazin al carui client ai fost numai daca acel magazin a incalcat o lege in relatia comerciala cu tine. Daca esti nemultumit de pretul telefonului il poti returna in perioada legala.
Sunt de acord cu tine ca era mai ok daca ti se spunea clar ca a fost o greseala, nu stiu, poate magazinul nu a avut oameni pregatiti sa gestioneze o astfel de situatie. Dar trebuie sa intelegi ca din punct de vedere lagal nu poti obtine nimic. Ba ma tem ca daca vei continua poti fi tot tu ala care plateste daune...
Magazinele nu vand reduceri, magazinele vand produse. Ceea ce alta data se numea inselatorie astazi se numeste marketing, asa e in capitalism. Sa acuzi pe cineva de inselatorie trebuie mai intai sa demonstrezi. Daca legea permite acea "inselatorie", ce inselatorie mai e aia?
A nu se intelege ca sunt de acord cu metoda asta de marketing. O dezaprob, dar vad ca la noi e tolerata atata timp cat nu incalca nicio lege. Nu stiu daca e o practica a tuturor magazinelor.
Cum a spus si Dan, cand produsele nu sunt pe stocul magazinului (stoc furnizor) se poate jongla foarte mult cu preturile. Legea nu ma obliga sa-mi limitez adaosul comercial pentru a avea acelasi pret ca data trecuta, asa ca de la acelasi furnizor pot sa am si 30 de preturi intr-o luna.
E treaba clientului daca se informeaza sau nu inainte de a cumpara.
Pai si nu e asa?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)