Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 58

Subiect: evoMag: Reduceri false, minciuni, lipsa de respect si onoare (update)

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de RoxanaN Vezi Post
    https://www.evomag.ro/Pagini/termeni-de-utilizare.html
    In checkout ai aderat neconditionat la TOS magazin, din care citez:
    E irelevant ce spui. Faptul ca ai bifat o casuta nu inseamna ca sunt validate toate chestiile alea din TOS.
    Problema e ca aia a fost o eroare. Vreti sa profitati de erorii? Puteti face o comanda la Dedeman. Daca reusiti sa va dati seama cum sa fentati altgoritmii privind aplicarea transportului gratuit o sa puteti beneficia chiar si de o economie de 300 de lei.

Pe net o sa aveti reducerea aia. La cateva ore o sa va sune un operator stanjenit si o sa va dea doua variante. 1. Primiti comanda daca achitati si transportul. 2. Vi se returnează banii inapoi.

Eu am incercat sa beneficiez de eroare, constient. In cele din urma am ales sa mi se trimita suma inapoi pe card. La fel ca si in cazul asta.

Exista insa doua diferente. 1. E prima data cand va zic asta desi s-a intamplat cu vreo 3 luni in urma. 2. Eu nu am primit banii a doua zi ci dupa fix o luna, dupa ce am vorbit la telefon cu ei in trei zile diferite.

In plus, e ceva ce nu a observat nimeni. Dan, in calitate de administrator e obligat (chiar in Constitutie scrie asta - art 30, alin 8) sa duca discutia intr-o zona cat mai aproape de realitate.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de florian g Vezi Post

Nu suntem forum de goblenuri sa nu stiu ce e aia cumparatura online si cum functioneaza sistemul.
    Eu recunosc ca stau mai mult pe forumuri de golbenuri decat pe SEO, poate pentru ca acolo cand gresesc eu un pret, ma scuz, recunosc ca am gresit, nu zic ca nu mai este pe stoc ( ca sa stea lumea cu ochii ca pe butelie pe urmatoarea reducere de 99,99%! ). Banuiesc ca Iulian a stiut ca e o eroare si a vrut sa vada daca merge, dar exista si varianta NU a stiut, spera sa fie pe bune ( trebuie sa fii dus cuy capul sa crezi asa ceva? Am vazut ca sunt cazuri - daca le vrea cineva, le dau din DE ). Prea mult tam tam pentru o chestie simpla: aia au gresit, nu si-au cerutr scuze, l-au aburit! Trebuia postat atat de mult? Eu cred ca nu. E ok sa fii aburit? NU, parerea mea - a celui ce sta mai mult pe forumuri de goblenuri !

PS: nu-i iau apararea lui Iulian, nici nu am ceva cu opinia lui Dan. Pur si simplu cred ca otti trebuie sa fie onesti - pentru 6 lei, 12 lei sau 9K euro!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

....
    Ultima modificare făcută de IulianC; 26th October 2016 la 15:02.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Uite aici o solutie la problema ta!

Reclamatie ANPC

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Nu, Iulian, nici gand! Ai drepturi si trebuie sa ti le cunosti. Dreptul de a returna produsul trebuie sa elimine, practic, orice posibilitate de inselatorie.
    Restul e informare si, uite asa, mai sunt altii care castiga si din afiliere oferind informatii pe care nu le gasesti in magazin.

Vrei sa cumperi?
    - Te informezi despre produs.
    - Compari preturile (nu reducerile).
    - Alegi magazinul (dupe criterii legate de pret si de incredere).
    - Plasezi comanda.
    - Primesti produsul si il platesti - in Romania plata ramburs e la putere.
    - Il pastrezi daca e bun sau il returnezi daca nu e ceea ce doreai si primesti banii inapoi.
    Asa functioneaza comertul online la noi. Unde e buba?

Tu te simti neindreptatit poate si pentru ca ai platit cu cardul si consideri ca din puctul tau de vedere ti-ai indeplinit toate obligatiile care iti reveneau. Asa e, dar uite ca si comerciantul are drepturile lui ...

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Asa functioneaza comertul online la noi. Unde e buba?
    Buba in opinia mea este in moralitate. Corect, daca accepti legea junglei, e super ok asa cum este acum. Adica daca te duce capul vezi ca unii pun reducere si le iese produsul pe usa mai scump ca la altii, ca acum 31 de zile fara reducere era mai ieftin samd... Vand si eu cate ceva ( nu ma refer la servicii ), am clienti de la tara, care platesc in avans "pe incredere", ca le zic ca am pret mai bun decat oriunde, calitate, etc. Daca la calitate s-au convins, nu stiu daca au abilitatea de a cauta un model pe la dicersi producatori si sa compare pretul, dar iti garantez ca in 100% din cazuri nu-i duc de nas cu "promotii". DA, cand imi da producatorul ceva discount mai mare, "pacalesc" si nu zic asta, zic ca le fac reducere! Doar ca e pe bune, nu e la "misto". Unde gresesc? CA nu caut chichite legale care sa-mi permita sa le iau cativa euro in plus? Eu asta vad ca problema, nu ca au gresit un pret ... eu am gresit destinatarii si? Am rugat sa-si schimbe intre ei produsele, suport eu posta!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Buba in opinia mea este in moralitate.
    E moral sa profiti constient de o eroare a magazinului?

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Off-topic: Cat a timp liber au unii E nevoie de popcorn. Bag un link afiliat?
    On-topic: IulianC, hai sa-ti spun o poveste. In urma cu ceva timp evoMAG au mai avut bube de gen. Am vazut, le-am trimis mesaj ca au o buba. S-a rezolvat, nu au livrat nimic find acoperiti de T&C.
    Intr-o alta lume paralela, eMAG au livrat produsele de gen. Acum vreo 2 ani parca au avut alta buba. Eram online in contul de Profitshare si curgeau comenzi la produse scumpe dar cu valori de 2-3 lei, gen masina de spalat la 2 lei, Galaxy S4 la 1 parca etc. Am vazut, puteam sa comand destule produse pentru ca eram in primele 2 minute de cand aparuse buba ce a durat cateva zeci de minute. Nu am comandat nimic. Un amic a comandat intre timp un laptop de 4000 lei la 3 lei si ma suna sa ma intrebe daca o sa-i livreze. I-am spus clar ca sigur nu. Ei bine, eMAG au livrat tot. Unul comandase marfa de 10.000 de euro. I-au livrat tot. Amicul are un Zenbook frumos, eu nu am nimic. Asta e.
    Acum o luna parca au avut din nou buba, macbook-uri de 6000 lei la 600 lei. Hooray, am comandat doua modele diferite. M-au sunat de la eMAG a doua zi si mi-au oferit un voucher de 100 lei si scuzele de rigoare. Am ras si am zis, ba e misto, si-au cerut scuze si mi-au dat ceva la schimb. Totusi, cred ca era mai ok daca le spuneam ca au buba si nu comandam, dar na, aveam o polita veche de platit
    Au mai fost bube si la domo si la alte magazine pe care nu le mai retin, ce vreau sa spun e ca daca vezi o buba la un magazin cel mai corect ar fi sa anunti magazinul. Posibil sa nu te alegi doar cu un multumesc, dar chiar si asa, faci ceea ce e corect. Restul e can-can. End of story.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

My 2cents: Nimeni nu are dreptate

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Mie mi se pare la fel, ca nimeni nu are dreptate.
    Iulian nu este (in cazul de fata) un client de buna-credinta inselat de un magazin de rea-credinta.

El vrea "dreptate" pentru un pret eronat al magazinului, pe motiv ca magazinul nu a purtat sapca la momentul T+1 radical din x totul la patrat. Respectiv ca un angajat, observand pretul eronat si intentia lui Iulian de a profita de pe urma unei erori, i-a spus ceva ca sa scape de el. Ceva standard, conform trainingului sau ce l-o fi dus pe el capul: da, nu e pe stoc, cu alte informatii va mai putem ajuta? Iulian ar fi preferat un premiu de consolare, o diploma sau ceva asemanator.

Eu, ca angajat al magazinului, as fi facut probabil la fel, iar ca urmare a acestui topic l-as fi si trecut pe lista neagra (da, inca exista), astfel incat alti comercianti sa stie cu cine au de-a face.

Nu consider ca evomag face bine cand pune reduceri false, dar repet: NU DESPRE ASTA E TOPICUL! Topicul e despre Iulian care nu mai poate de nervi ca nu si-a luat imprimanta la 6 lei!

-----

Daca doriti, facem oricand un topic unde sa punem ofertele fake cu dovezile de rigoare. Promit sa particip, pentru ca nu sunt automat de partea comerciantilor. Sunt si comerciant si client. Ma deranjeaza practicile imorale/ne-etice ale competitiei (cand acestea exista), ma deranjeaza reducerile false pentru ca strica reputatia reducerilor... DAR ma deranjeaza si clientii agresivi care cred ca un magazin online e primaria de la el din sat si ca traieste din taxele lui si are datorii la el. Comerciantii muncesc, isi asuma riscuri, cheltuie, se educa si educa, ofera locuri de munca etc. Cum sa te trateze cu respect cand tu ii tratezi ca si cum ar fi dusmanii tai?

Aici pe forum sunt multi comercianti, multi afiliati si multi clienti. Ma surprinde ca cineva isi permite, in conditiile de fata zic, sa puna un astfel de titlu de topic. Da, in conditiile in care EL INSUSI a incercat sa faca ceva indoielnic, adica in mod constient sa profite de o eroare a magazinului!

OFFTOPIC pentru Dragos:
    Nu e vorba de timp liber, e vorba despre principii. Ca daca nu vorbim despre principii, ramanem cu marketplace si ne vindem unii la altii articole pe care nu le citeste nimeni.
    Te felicit ca ai anuntat magazinele cand a fost cazul. Eu n-am anuntat pe nimeni, asa cum am mai zis, am incercat sa profit candva de ceva pret eronat (dar nu retin daca eram foarte sigur ca e pretul eronat, ca era peste 70% reducerea, nu 99%).

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th February 2014, 23:43
  2. Reduceri cu reduceri pentru seopedisti la Brasov Internet Festival
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd May 2012, 23:41
  3. 5% discount pe evomag
    De Pato Basil în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd August 2011, 20:52
  4. Respect!
    De BlueBoy în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th November 2006, 00:38

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.