E irelevant ce spui. Faptul ca ai bifat o casuta nu inseamna ca sunt validate toate chestiile alea din TOS.
Problema e ca aia a fost o eroare. Vreti sa profitati de erorii? Puteti face o comanda la Dedeman. Daca reusiti sa va dati seama cum sa fentati altgoritmii privind aplicarea transportului gratuit o sa puteti beneficia chiar si de o economie de 300 de lei.
Pe net o sa aveti reducerea aia. La cateva ore o sa va sune un operator stanjenit si o sa va dea doua variante. 1. Primiti comanda daca achitati si transportul. 2. Vi se returnează banii inapoi.
Eu am incercat sa beneficiez de eroare, constient. In cele din urma am ales sa mi se trimita suma inapoi pe card. La fel ca si in cazul asta.
Exista insa doua diferente. 1. E prima data cand va zic asta desi s-a intamplat cu vreo 3 luni in urma. 2. Eu nu am primit banii a doua zi ci dupa fix o luna, dupa ce am vorbit la telefon cu ei in trei zile diferite.
In plus, e ceva ce nu a observat nimeni. Dan, in calitate de administrator e obligat (chiar in Constitutie scrie asta - art 30, alin 8) sa duca discutia intr-o zona cat mai aproape de realitate.

Răspunde cu citat
si? Am rugat sa-si schimbe intre ei produsele, suport eu posta!