Iar lor de ce le-ar pasa de penalizarea ta?
Oamenii astia au scris articole pentru tine, la cererea ta. Le-au postat, pentru ca tu ai dorit asta. Cand faci SEO trebuie sa iti asumi toate greselile.
A fost dorinta ta sa ai linkurile pe acele siteuri. Le-ai analizat inainte?
Oamenii ti-au facut un serviciu iar tu incerci acum sa iti recuperezi banii initiind direct dispute in paypal. Ai vorbit cu ei inainte? Ti-au zis ca nu iti dau banii?
Adaugarea atributului nofollow pe ele ar trebui sa rezolve problema cu mesajul. In loc de ce ai facut trebuia sa ii contactezi pe toti si sa le ceri sa iti puna nofollow pe linkuri, bineinteles, fara sa ceri banii inapoi.
Tu esti 100% vinovat pentru ce s-a intamplat.
Te rog sa stopezi disputele in Paypal daca mai doresti sa fii membru pe acest forum. Oamenii nu sunt vinovati pentru ca tu nu stii ce si cum sa cumperi.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Trimite-i te rog banii inapui userului care ti i-a returnat. Omul ti-a facut un serviciu (repet, la cererea ta) deci trebuie sa il platesti pentru asta.
Si pentru cei care au vandut linkurile. Nu le scoateti. Adaugati nofollow pe ele. Scotandu-le in momentul venirii mesajului, e posibil sa ii confirmati indirect lui Google faptul ca vindeti linkuri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu am apucat să le schimb înainte să văd postarea ta. Dacă vrei, spune-mi și le las dofollow cum erau. Și eu am riscat că ți-am vândut și am crezut că faci SEO cum trebuie, mai ales că site-ul tău era de creare site, creare magazin online. Repet, dacă le vrei dofollow, eu ți le schimb și merg la risc, ți-am vândut dofollow, o să plătesc dacă Google așa consideră, iar eu voi fi mai precaut pe viitor și nu voi mai vinde oricui.
vreau dofollow
Toate disputele sunt inchise
FireShot Screen Capture #237 - 'Resolution Center - PayPal' - www_paypal_com_ro_cgi-bin_webscr_c.png
Sunt dofollow la loc, poți verifica azi, mâine, peste o lună, un an, 5 ani. Le las așa până în momentul când te decizi fie ”să le lași așa”, fie ”să le punem nofollow”, fie ”să le eliminăm”.
Nu te panica, pune mâna și caută soluții, pentru că sunt. Scapi relativ ușor și de penalizarea pe care o ai.
Ok, avand in vedere ca v-ati rezolvat problema si v-ati lamurit , o sa inchid threadul asta ca si asa a devenit inutil.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)