Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 40

Subiect: cipriano200 - TEPAR

Iulian Grecu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    29

Implicit

Ști tu cipriano200, dacă aveai acea rețetă a succesului, nu făceai greșeala asta. Și în viață, greșelile parcă se plătesc...sau doar eu le plătesc?

& Dacă tu vezi o pâine mucegăită într-un magazin, ce faci? O cumperi, te duci acasă, muști din ea, vezi că are gust amar și abia după te duci să o returnezi. Mișto.

Eu mă retrag din topicul ăsta. Sunt de ceva timp pe aici și nu am avut nicio altercație, nu m-am supărat când domnu' Dan de la Cluj mai făcea mișto de mine prin topicul 257, nu am deschis topicuri că X nu mi-a trimis niște articole de anul trecut, sau Y mă amână cu o plată de nuștiu când PUNCT [.]

cipriano200 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2013
    Vârstă
    49
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Primesc mail de la tip ca sunt mai prost decat cred =))).
    si daca am gresit eu la seo? ce iti pasa

dovedeste ca nu esti prost, sau esti bun numai de gura?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2013
    Vârstă
    49
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Iulian Grecu Vezi Post
    Ști tu cipriano200, dacă aveai acea rețetă a succesului, nu făceai greșeala asta. Și în viață, greșelile parcă se plătesc...sau doar eu le plătesc?

& Dacă tu vezi o pâine mucegăită într-un magazin, ce faci? O cumperi, te duci acasă, muști din ea, vezi că are gust amar și abia după te duci să o returnezi. Mișto.

Eu mă retrag din topicul ăsta. Sunt de ceva timp pe aici și nu am avut nicio altercație, nu m-am supărat când domnu' Dan de la Cluj mai făcea mișto de mine prin topicul 257, nu am deschis topicuri că X nu mi-a trimis niște articole de anul trecut, sau Y mă amână cu o plată de nuștiu când PUNCT [.]
    am uitat, painea era mucigaita inauntru

nu aveam reteta succesului, am spus eu asa ceva?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    29

Implicit

Plus de alta, tu vi acum și arunci cu noroi în blogurile noastre, neștiind că defapt sunt persoane care sunt top 3 pe cuvintele promovate de pe blogurile mele, sau ale celorlalți colegi. Tu ai făcut SPAM, și pentru chestia asta, e posibil ca și blogurile noastre să aibă de suferit.

Zoso zicea de curând, citez: "Și nu vă faceți iluzii că cumpărătorilor le pasă. Ei sunt ca lăcustele. Cumpără, strică, merg mai departe."

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    37
    Posturi
    482
    Putere Rep
    27

Implicit

Pai imi pasa pentru ca esti un mincinos!
    Mi-ai scris ca numai de la mine ai cumparat advertorial! Eu sper ca un moderator sa ia atitudine si te elimine de pe acest forum.
    Il faci de rusine atat prin limbajul tau de mahala cat si prin tepele pe care vrei sa le faci...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2013
    Vârstă
    49
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Plus de alta, tu vi acum și arunci cu noroi în blogurile noastre, neștiind că defapt sunt persoane care sunt top 3 pe cuvintele promovate de pe blogurile mele, sau ale celorlalți colegi. Tu ai făcut SPAM, și pentru chestia asta, e posibil ca și blogurile noastre să aibă de suferit.

Zoso zicea de curând, citez: "Și nu vă faceți iluzii că cumpărătorilor le pasă. Ei sunt ca lăcustele. Cumpără, strică, merg mai departe."
    de ce miar pasa de blogul tau, doar am platit pentru advertorialul

Citat Postat în original de catalinux19 Vezi Post
    Pai imi pasa pentru ca esti un mincinos!
    Mi-ai scris ca numai de la mine ai cumparat advertorial! Eu sper ca un moderator sa ia atitudine si te elimine de pe acest forum.
    Il faci de rusine atat prin limbajul tau de mahala cat si prin tepele pe care vrei sa le faci...
    o teapa finalizata este atunci cand nu iti mai dadeam banii, daca crede moderatorul ca am gresit sa ma elimine

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    29

Implicit

Păi tocmai, de ce ți-ar păsa? Tu ai făcut SPAM, iar în momentele astea (poate că-s prea superstițios) Google știe că noi ți-am vândut ție advertoriale, și suntem în prag de penalizare (repet, poate sunt prea superstițios, și cred că ar fi un subiect pe cinste ăsta).

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th November 2013
    Vârstă
    49
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Păi tocmai, de ce ți-ar păsa? Tu ai făcut SPAM, iar în momentele astea (poate că-s prea superstițios) Google știe că noi ți-am vândut ție advertoriale, și suntem în prag de penalizare (repet, poate sunt prea superstițios, și cred că ar fi un subiect pe cinste ăsta).
    Stiu ca am gresit ca am deschis dispute si nu este profesional, daca blogul tau este SPAM sau a unora dintre cei care am cumparat? nu am eu drepatate?
    VIna mea ca trebuia sa fiu atent, unii au pus linkul in descriere, poate fi de la asta nu crezi?

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    8th February 2012
    Posturi
    288
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de cipriano200 Vezi Post
    Stiu ca am gresit ca am deschis dispute si nu este profesional, daca blogul tau este SPAM sau a unora dintre cei care am cumparat? nu am eu drepatate?
    Păi și greșesc eu că tu nu verifici? Te-ai uitat și tu peste link-urile/advertorialele vândute de blogurile mele? Ai verificat că cel puțin micile bannere sunt pe prima pagină? Eu nu am energia necesară să verific fiecare advertorial vândut unde mai este prin SERp, deși o mai fac din când în când, nRăzvan poate confirma că i-am lăsat un PM după vreo 3 săptămâni de la advertoriale în care i-am urmărit activitatea și a crescut.

De acum încolo, analizează și tu calumea fiecare blog pe care cumperi.

Adelin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Tg. Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    26

Implicit

Baietii, va certati voi degeaba pentru ca faptul este consumat. Cipriano200 se pare ca, frustrat fiind ca i-a picat siteul, a vrut sa faca rau dusmanilor inchipuiti. Acuma si voi va bagati in seama cu oameni care nici macar sa scrie corect nu sunt in stare. :* Si mai fac si SEO.
    PS. m-am implicat deoarece cu cu unii dintre cei tepuiti am colaborat cu succes.
    Nimic.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Calin B un tepar mic ce trage mici tepe
    De lovelife în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 7th January 2014, 22:16
  2. Tepar online: Rusu Mihail din Faurei
    De Shumy în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 15th November 2012, 02:39
  3. Tepar
    De onshop în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 19