Ati vazut parlamentarii puterii ce fac acum?Au vazut ca s-a rupt macaroana si se dau cu opozitia acum.Vi se pare cunoscut fenomenul ? :*
Cred ca revolutia asta e regizata de oamenii lui Timosenko. Si mai cred ca ucrainenii de rand vor fi foarte dezamagiti de ce va urma dupa revolutie.
Suntem prea mici pentru a stii adevaratele interese, pana atunci dam cu presupusu. Probabil, nepotii nostri vor citi in manualele de istorie, ..daca se va mai preda istoria in scoli.
Ukraina in pragul razboiului civil. De data asta Crimeea in centrul atentiei. Unii pro, altii contra si tot asa... Rusia e si ea pe-acolo (dand probabil un spectacol) cu avioane si nave militare.
Daca o sa le mai pese
Acum cui ii mai pasa ca Mihai Viteazul si altii "donau copii" in strainatate ca sa se mentina pe posturi? Acum s-ar numi trafic cu carne vie. Ideea e ca "oamenii mari ai tarii" au moaca de eroi acumUneori stau si ma gandesc: nu era mai bine ca tara noastra sa se numeasca tot Germania? Am intels ca si in Turcia se traieste ok
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
A inceput deja razboiul
Daca nu se faceau anumite greseli in primul razboi mondial, daca regele Mihai nu ne-ar fi vandut altur ar fi fost destinul nostru actual.Uneori stau si ma gandesc: nu era mai bine ca tara noastra sa se numeasca tot Germania?
DAca romanul ar fi mai destept si nu ar vota toti incopetentii si infractorii ne-ar fi mult mai bine
Dar nu este DACA este realitatea actuala.
Doar in anumite zone, in majoritatea este saracie lucie, am fost asta vara in Anatolia si in afara de zonele turistice e saracie mare, cu cat te duci mai spre est cu atat mai multa saracie.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ce credeti ca inseamna declaratia americanilor: America garanteaza integritatea teritoriala a Ucrainei? O alta Georgie?
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Adica le mai pune tunuri prin garajeSi nu neaparat America. Deja suspectez ca multe "revolte" sunt finantate de agentiile de stiri care efectiv au ramas fara material. Cat drac sa te uiti la tv la colierul de 120 dolari purtat de madona sau de cine stie ce ciudatenie? Mai trebuie ceva dramatic... sa-si vanda si oamenii publicitatea
Cat sa coste un tun din anii 1960?
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)