sa fim seriosi, le turnam in cap 24/7 apa si gaze lacrimogene pana nu mai ramanea nimeni acolo.
din motive care imi scapa, in schimb, se joaca de a hotii si vardistii.
sa nu uitam ca cei din piata nu reprezinta o majoritate a tarii.
sa fim seriosi, le turnam in cap 24/7 apa si gaze lacrimogene pana nu mai ramanea nimeni acolo.
din motive care imi scapa, in schimb, se joaca de a hotii si vardistii.
sa nu uitam ca cei din piata nu reprezinta o majoritate a tarii.
Cum e pe la altii: Waco siege - Wikipedia, the free encyclopedia
Obs: Ei nu care s-au dus in capitala tarii sa incerce sa schimbe conducerea.![]()
Nu mai CAUT content writer
corect, un joc, din pacate cu morti si raniti.
Mai nou vad ca revolutionarii si-au scos tunurile din garaj, debara.... Tunuri-tunuri. Daca le pica un obuz pe picior, ghici cine e vinovat![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Da, am urmarit si eu una din camerele Reuters: Watch Reuters Live Stream live at Livestation.com
Mi-a placut faptul ca imediat ce au incetat ostilitatile, oamenii s-au apucat sa curete piata de gunoaie si de resturile de la incendii.
Acum e liniste si pace, se tine o slujba...
Am ramas emotionat de faptul ca, chiar si bunicutele carau pietre sa alimenteze protestatarii.
Bravo lor ca nu au renuntat atatea saptamani si in sfarsit au obtinut ceva.Daca ar fi fost in Ro ma intreb cat ar fi iesit in strada si ar fi rezistat.
Ai perfecta dreptate Adelin. Acum am inteles ca vor fi alegeri anticipate, sunt curios care va fi viitorul tarii.
Marionetele din Romania au sforile prea groase. Nu si le pot taia!
Iar aia care sunt (au fost) in strada, au fost atat de convingatori pe cat de bine au fost platiti.
Furtuni in pahare cu apa, revolutii la comanda, etc.
In Ucraina lucrurile sunt diferite, au avut o cauza pentru care sa lupte, o problema care nu putea fi rezolvata altfel.
Exista doua culturi in Ukraina. Este istoric divizata, granita intre lumea civilizata si barbari. LE - Pe Nipru
Daca iei o harta mai veche vei observa ca ne invecinam la nord cu Polonia si Slovacia (sau Cehoslovacia, nu sunt sigur). E clar ca oamenii aia istoric au o cultura pro-europeana si vad in Europa o cauza pentru care merita sa lupti.
Ultima modificare făcută de Mishu; 21st February 2014 la 19:55.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)