Inca de dimineata urmaresc revolutia din Ucraina care pare sa ia amploaie din ce in ce mai mult. Pentru cei interesati care vor sa stie live ce decizii se iau si ce se intampla mai departe, am gasit urmatorul site: LIVE TEXT // Revolu
Inca de dimineata urmaresc revolutia din Ucraina care pare sa ia amploaie din ce in ce mai mult. Pentru cei interesati care vor sa stie live ce decizii se iau si ce se intampla mai departe, am gasit urmatorul site: LIVE TEXT // Revolu
Partinitor si astaTre sa para revolutie in timp ce neste derbedei dau foc la magazine, hoteluri aparate initial de soldati cu bastoane. Glont de cauciuc versus incendiare parca nu mere. Sa nu-ti vina dracii si sa-i impusti?
![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Oamenii vor sa dea jos guvernul, era normal sa se ajunga la asa ceva, insa problema e alta, sunt implicati si Putin cu Obama asa ca nu stiu unde se va ajunge daca nu se gaseste o solutie rapida.
I see dead people
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Mi se pare un subiect foarte putin mediatizat la noi in Romania, pe TV nu vezi mai nimic, doar cate o stire trecatoare. Realitate am vazut ca au inceput de astazi sa transmita, in rest, antena 3 si restul canalelor importante, se ocupa de Ponta si Antonescu.
Da, dar ei nu vad ca Rusia e singura tara care inca opreste "influenta" SUA.
Daca SUA zice ca vrea sa instaleze 12 baze militare la noi in tara, ne vom putea noi opune oare?
Ucraina = petrol!
https://www.youtube.com/watch?v=Y_LFrMcoEm4
https://www.youtube.com/watch?v=WLDZvsiSkTA
Nici macar nu vom incerca sa ne opunem ca noi avem "alianta" cu americanii si le oferim totul pe tava.
Normal, sticlele molotov si bombele artizanale nu au instructiuni de folosire
In plus, guvernul le recomanda oamenilor sa stea acasa, intrucat sunt teroristi care trag in revolutionari pentru a crea haos
Ma gandesc ca aia de acasa nu au patit nimic.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)