Eu am alta opinie legata de accidentele de circulatie
Eu nu o consider o crima in adevaratul sens, nu a omorat pe cineva cu buna stiinta, a omorat din prostie si trebuie sa plateasca pentru asta. Masura arestului preventiv este justificata atunci cand omul respectiv risca sa faca si alte infractiuni.
Trebuie sa avem rabdare sa se termine procesul si apoi vei vedea ce pedeapsa primeste.
Greseala lui este ca a urcat la volan baut si fara sa aiba permis, ceea ce a avut ca efect un accident in care cineva si-a pierdut viata pentru ca "intamplator"' trecea pe acolo.
Ura si dorinta de razbunare nu face bine nimanui, nici sufletului care a plecat de langa tine si nici tie.
Incearca sa ierti si sa intelegi, iertare te vindeca si pe tine si familia ei.
Nici tu nu stii ce este in sufletul acelui om, crez ca el este fericit? Eu cred ca nu as mai putea dormi de simtul vinovatiei, as avea remuscari, etc.
Eu ma gandesc destul de des ca si mie mi se poate intampla sa provoc un accident mortal, si nu ma urca baut la volan, nu conduc imprudent, am masina buna, etc. Dar pot aparea situatii neprevazute, o clipa de neatentie, oboseala, iti taie cineva calea, ti se defecteaza directia, nu vezi bine.
Ce voi face atunci pentru ca va trebui sa merg la inchisoare, copiii mei vor ramane fara o sursa de venit mai ales ca nu am dorit sa omor pe cineva.
Am fost implicat in accidente rutiere in care se putea intampla sa fie si victime, dar m-a pazit Dumnezeu pana acum.
Si tie ti se poate intampla sa provoci un astfel de accident, si atunci vei solicita o pedeapsa cat mai mare?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama