Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 34

Subiect: A venit randul meu: teapa data de un user

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

De la primul contact au trecut 3 zile, primele linkuri pe care nu le-am mai vazut au fost pe Rochii - Rochii femei - Rochii elegante - Rochii de ocazie

Daca as fi stiut ca e plecat in concediu nu as fi insistat, dar avand in vedere ca...contactul se face pe messenger sau mail, nu am numar de telefon si nu am primit nici un raspuns la intrebarile mele avand in vedere ca au fost scoase un numar de 8 linkuri, in timp ce alte linkuri au fost lasate nu poate fi un accident.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

Cat ar fi trebuit sa astept pana sa pun o postare pe Seopedia ? 1 saptamana, 2 saptamani ? Eu am nevoie de acele linkuri sa fie prezente tot timpul mai ales ca unele sunt related si chiar furnizeaza trafic + au avut un impact major in pozitionarea pe prima pagina pe google.ro
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Si eu sunt in aceeasi situatie. Platit in avans like-uri si de peste o luna nu primesc decat promisiuni si amanari. Am zis sa astept pana pe 20 cand mi-a zis ca se intoarce in tara, si daca nu se rezolva, eu am sa pun avocatul firmei sa se ocupe de problema.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de lancetti Vezi Post
    Cat ar fi trebuit sa astept pana sa pun o postare pe Seopedia ? 1 saptamana, 2 saptamani ? Eu am nevoie de acele linkuri sa fie prezente tot timpul mai ales ca unele sunt related si chiar furnizeaza trafic + au avut un impact major in pozitionarea pe prima pagina pe google.ro
    Stai ca NU inteleg.

NU ai link-urile de 3 zile? (weekend) si deschizi un post de "teapa"? Fara sa astepti (weekend) explicatii? Explicatii care par destul de logice, daca sunt reale.

Omu iti explica simplu: a avut site-urile sparte, a durat cateva zile sa le curete, si acum sunt live. Ce e atat de "teapa" aici?

Discutam de moralitate, de "si pe mine m-a pacalit" , "om neserios", etc. pentru 3 zile? Din care 2 zile de weekend?

Cati ani aveti?

Sunt tare curios ce fel de linkuri are Calin B, de " au un impact major in pozitionarea in prima pagina in google".

Daca si rochii.us este super site, (2 linkuri catre el, 40 externe ))))) ) inseamna ca site-urile tale sunt super site-uri si era normal sa faci atata tamtam penibil pentru 3 zile.

Citat Postat în original de lancetti Vezi Post
    De la primul contact au trecut 3 zile, primele linkuri pe care nu le-am mai vazut au fost pe Rochii - Rochii femei - Rochii elegante - Rochii de ocazie

Daca as fi stiut ca e plecat in concediu nu as fi insistat, dar avand in vedere ca...contactul se face pe messenger sau mail, nu am numar de telefon si nu am primit nici un raspuns la intrebarile mele avand in vedere ca au fost scoase un numar de 8 linkuri, in timp ce alte linkuri au fost lasate nu poate fi un accident.
    Tare, sau ce?

@ lensfare. Poti sa ne dai detalii dspre alte forumuri unde a dat teapa, ca sa nu raman topicul asta, unul de cancan. Merci.

Raspuns pt Lensfare:

Ba da, citim, doar ca:

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Nu prea are unde sa se duca, sunt 2-3 forumuri dedicate webmasterilor, iar pe 2 din ele deja a dat teapa.
    Care sunt cele 2? Cel de la zimbru, este un post din 2011 (+ 2ani), unde apar doar niste copii si Phoenixman (user seopedia pe care nu-l cred) si unii banati. E NETUL acolo (pe care il cred) vad ca si crt_ printre altii. Nu stau sa citesc tot postul, dar daca Netul zice ca e tepar, e tepar. Dar totusi, e un post din 2011.
    Astea sunt cele 2 forumuri, unde da teapa?
    Ultima modificare făcută de Tom; 3rd September 2013 la 16:55.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@Tom, nu citim acelasi topic? E lasat link catre cwr de @Zimbru pe prima pagina.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Discutam de moralitate, de "si pe mine m-a pacalit" , "om neserios", etc. pentru 3 zile? Din care 2 zile de weekend?
    Nu stiu cum e la lancetti, dar in cazul meu e clar. Am platit pe 24 iulie, si trebuia sa inceapa livrea de a 2-a zi. Mi-a zis ca e in concediu si ca are greu acces la internet. I-am zis ok, concediu placut, ne auzim pe 10 august cand te intorci. De pe data de 10, nu aud decat scuze si amanari, acum mi-a spus ca e plecat din nou, si per total am in plus 300 fani (din 30k achizitionati), din care peste 100 sunt naturali. In cqzul meu e vorba de peste 1 luna din momentul platii, si oricum o dai este tot "om neserios" este. Serviciul nu a fost livrat asa cum a fost contractat. Mai departe ce facem, o sa vad in functie de cum evolueaza lucrurile. Poti gasi o scuza cand da masina peste tine, dar cand ai promis ceva si apoi vi cu scuze ca esti in concediu, mie-mi suna a altceva.

relansat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th July 2011
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    780
    Putere Rep
    31

Implicit

eu am o alta problema: cat a stat omul in "concediu"? ptr ca, fara doar si poate, cineva minte de ingheata apele aici. deci tu il asteptai pe 10 august sa se intoarca din concediu, iar lancetti ar fi trebuit sa il astepte pana pe 20 septembrie cumva (in conditiile in care suntem pe data de 3.09) ... omu' tre' trecut in guiness book, la sectiunea romanul cu cel mai mare concediu. fabulos!

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu am spus doar ce am primit in mesajele de la el, aici, pe seopedia. Daca sunt dubii si am acordul adminilor, le pot face publice.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Era o vreme cand puteai bloca un cont paypal pentru astfel de tepe, nu mai e la moda aceasta metoda?

George este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    București
    Vârstă
    46
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Datele sunt de pe un Whois al unuia din domeniile sale, deci sunt publice. Poate oricand sa posteze aici ca drept de replica, eu unul mi-am luat gandul de la bani sau de la like-uri, dar ar fi onorbail ca unul dintre admini sa-l baneze la cate reclamatii are.
    Chiar daca nu am prea multe postari am destule dealuri bune incheiate cu multi membri de pe forum. Ma resemnez prin faptul ca in afaceri mai si pierzi si nici nu e o suma considerabila. In orice caz am invatat ce am avut de invatat din aceasta experienta.

@robyroy - nu e vorba de neseriozitate, e vorba de inselaciune iar din punctul meu de vedere este un fapt penal. Singurul fapt care ma face sa nu vorbesc cu avocata mea sa-i trimita o somatie prin executor judecatoresc sau sa vorbesc cu cei de la sectie sa-i fac o plangere penala este ca nu merita sa-mi bat capul si am destule pe cap in acest moment. Daca de exemplu cumparam un domeniu pe care il vroiam chiar si cu 20$ fii sigur ca il dadeam in judecata. Cu asta inchei subiectul. Sper totusi sa ma insel si sa primesc like-urile comandate mai devreme sau mai tarziu.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salut, sunt Calin
    De tazmandev în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 15:00

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •