Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 34

Subiect: A venit randul meu: teapa data de un user

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

OFF Topic

Cat o fi maica sa dai banii inapoi daca nu reusesti sa faci o treaba? Ma refer la afaceri de tip like-uri. Ok, nu a mers, da-i omului banu inapoi! Daca ar fi banati astia de peste tot, s-ar lasa de pacalit!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

O sa asteptam si explicatiile lui Calin B.

Nu inteleg cum cineva care doreste sa castige bani de pe urma unor colaborari, isi taie singur craca de sub picioare, pentru o teapa si un castig pe termen scurt. OK, ai castigat niste bani (nemunciti) si dup'aia?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    O sa asteptam si explicatiile lui Calin B.

Nu inteleg cum cineva care doreste sa castige bani de pe urma unor colaborari, isi taie singur craca de sub picioare, pentru o teapa si un castig pe termen scurt. OK, ai castigat niste bani (nemunciti) si dup'aia?
    Dupa aia schimbi forumul!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    OFF Topic

Cat o fi maica sa dai banii inapoi daca nu reusesti sa faci o treaba? Ma refer la afaceri de tip like-uri. Ok, nu a mers, da-i omului banu inapoi! Daca ar fi banati astia de peste tot, s-ar lasa de pacalit!
    Crezi ca ii pasa cuiva de calitatea serviciilor sau de returnarea banilor? :]
    Important este sa primeasca plata. Dupa aia, stie el n+1 metode/scuze pentru a evita livrarea.
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Dupa aia schimbi forumul!
    Nu prea are unde sa se duca, sunt 2-3 forumuri dedicate webmasterilor, iar pe 2 din ele deja a dat teapa.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,

Deci, lancetti cum poti sa zici ca nu ti-am raspuns la mesaje, mail-uri, etc... din moment ce doar de aseara iti lipsesc link-urile de pe site-uri si dupa cum ti-am explicat / dovedit pe mess, mi-a fost spart contul de hosting si mi-au fost virusate toate fisierele .php cu un virus troian gen base64.

Link-urile le ai inapoi pe site-uri, cum am vazut mesajul offline de la tine, le-am si implementat.

Legat de like-uri, eu nu cumpar si sa revand, ideea este ca sunt plecat in concediu, sunt plecat din tara, si nu am acces la interenet decat atunci cand ajung pe la un club de net, sau un whireless free unde ma pot conecta de pe mobil.

De trimis like-uri putine, stiu, vin putine, insa nu pot sa am un control asupra lor decat daca as avea acces la internet non stop.

George, nu ti-am raspuns pt ca am precizat mai sus motivul. Daca vrei sa iti trimit banii inapoi, ii trimit fara nici o problema, singura rugaminte este sa astepti pana pe data de 20.09 cand ajung in tara, si iti fac plata instant.

Imi cer scuze pt neplacerile asta, iar daca un moderator, considera ca merit ban, imi asum asta.

Deasemena, vad unii colegi cu care nu am lucrat / colaborat ca ma catalogheaza tepar. As vrea sa imi explice si de ce? Pe cine am tepui, cui nu i-am dat banii, cui nu i-am raspuns la mesaje.

lancetti - astept si din partea ta un raspuns, desii, daca ai fii discutat cu mine despre problema link-urilor nu cred ca deschide-ai un topic de acest gen.

MUltumesc pt intelegere.
    Ultima modificare făcută de Calin B; 3rd September 2013 la 14:32.

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

Salutare,

Din ce observ reputatia de pe seopedia conteaza, linkurile au fost repuse pe site-urile respective, revin cu detalii daca o sa am noutati.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de lancetti Vezi Post
    Nu raspunde la mail, mesaje pe messenger....Pot dovedi ca am facut plata si linkurile nu sunt online de cateva zile....
    Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    cum poti sa zici ca nu ti-am raspuns la mesaje, mail-uri, etc... din moment ce doar de aseara iti lipsesc link-urile de pe site-uri si dupa cum ti-am explicat / dovedit pe mess, mi-a fost spart contul de hosting si mi-au fost virusate toate fisierele .php cu un virus troian gen base64.
    Lamuriti-ma si pe mine. De aseara sau de cateva zile. Nu dai de el sau dialogati pe subiect?

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

Am dat de Calin B pana la urma, a rezolvat cu linkurile daca o sa mai fie probleme pe viitor o sa revin cu un update.

Daca s-a rezolvat inseamna ca reputatia de pe Seopedia inca conteaza ceea ce este un lucru bun.

Putem inchide acest subiect.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

lancetti pana la urma de cand nu ti-a raspuns, cat timp a trecut de cand ai dat mesaj si cand a raspuns
    Si eu sunt in concediu si nu prea mai raspund la mesaje de o saptamana, asta nu inseamna ca sunt tepar
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Salut, sunt Calin
    De tazmandev în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 15:00

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •