OFF Topic
Cat o fi maica sa dai banii inapoi daca nu reusesti sa faci o treaba? Ma refer la afaceri de tip like-uri. Ok, nu a mers, da-i omului banu inapoi! Daca ar fi banati astia de peste tot, s-ar lasa de pacalit!
Versiune printabilă
OFF Topic
Cat o fi maica sa dai banii inapoi daca nu reusesti sa faci o treaba? Ma refer la afaceri de tip like-uri. Ok, nu a mers, da-i omului banu inapoi! Daca ar fi banati astia de peste tot, s-ar lasa de pacalit!
O sa asteptam si explicatiile lui Calin B.
Nu inteleg cum cineva care doreste sa castige bani de pe urma unor colaborari, isi taie singur craca de sub picioare, pentru o teapa si un castig pe termen scurt. OK, ai castigat niste bani (nemunciti) si dup'aia? :whistle:
Salut,
Deci, lancetti cum poti sa zici ca nu ti-am raspuns la mesaje, mail-uri, etc... din moment ce doar de aseara iti lipsesc link-urile de pe site-uri si dupa cum ti-am explicat / dovedit pe mess, mi-a fost spart contul de hosting si mi-au fost virusate toate fisierele .php cu un virus troian gen base64.
Link-urile le ai inapoi pe site-uri, cum am vazut mesajul offline de la tine, le-am si implementat.
Legat de like-uri, eu nu cumpar si sa revand, ideea este ca sunt plecat in concediu, sunt plecat din tara, si nu am acces la interenet decat atunci cand ajung pe la un club de net, sau un whireless free unde ma pot conecta de pe mobil.
De trimis like-uri putine, stiu, vin putine, insa nu pot sa am un control asupra lor decat daca as avea acces la internet non stop.
George, nu ti-am raspuns pt ca am precizat mai sus motivul. Daca vrei sa iti trimit banii inapoi, ii trimit fara nici o problema, singura rugaminte este sa astepti pana pe data de 20.09 cand ajung in tara, si iti fac plata instant.
Imi cer scuze pt neplacerile asta, iar daca un moderator, considera ca merit ban, imi asum asta.
Deasemena, vad unii colegi cu care nu am lucrat / colaborat ca ma catalogheaza tepar. As vrea sa imi explice si de ce? Pe cine am tepui, cui nu i-am dat banii, cui nu i-am raspuns la mesaje.
lancetti - astept si din partea ta un raspuns, desii, daca ai fii discutat cu mine despre problema link-urilor nu cred ca deschide-ai un topic de acest gen.
MUltumesc pt intelegere.
Salutare,
Din ce observ reputatia de pe seopedia conteaza, linkurile au fost repuse pe site-urile respective, revin cu detalii daca o sa am noutati.
Am dat de Calin B pana la urma, a rezolvat cu linkurile daca o sa mai fie probleme pe viitor o sa revin cu un update.
Daca s-a rezolvat inseamna ca reputatia de pe Seopedia inca conteaza ceea ce este un lucru bun.
Putem inchide acest subiect.
lancetti pana la urma de cand nu ti-a raspuns, cat timp a trecut de cand ai dat mesaj si cand a raspuns
Si eu sunt in concediu si nu prea mai raspund la mesaje de o saptamana, asta nu inseamna ca sunt tepar