Postat în original de
lancetti
Cat ar fi trebuit sa astept pana sa pun o postare pe Seopedia ? 1 saptamana, 2 saptamani ? Eu am nevoie de acele linkuri sa fie prezente tot timpul mai ales ca unele sunt related si chiar furnizeaza trafic + au avut un impact major in pozitionarea pe prima pagina pe google.ro
Stai ca NU inteleg.
NU ai link-urile de 3 zile? (weekend) si deschizi un post de "teapa"? Fara sa astepti (weekend) explicatii? Explicatii care par destul de logice, daca sunt reale.
Omu iti explica simplu: a avut site-urile sparte, a durat cateva zile sa le curete, si acum sunt live. Ce e atat de "teapa" aici?
Discutam de moralitate, de "si pe mine m-a pacalit" , "om neserios", etc. pentru 3 zile? Din care 2 zile de weekend?
Cati ani aveti?
Sunt tare curios ce fel de linkuri are Calin B, de " au un impact major in pozitionarea in prima pagina in google".
Daca si rochii.us este super site, (2 linkuri catre el, 40 externe
))))) ) inseamna ca site-urile tale sunt super site-uri si era normal sa faci atata tamtam penibil pentru 3 zile.

Postat în original de
lancetti
De la primul contact au trecut 3 zile, primele linkuri pe care nu le-am mai vazut au fost pe
Rochii - Rochii femei - Rochii elegante - Rochii de ocazie
Daca as fi stiut ca e plecat in concediu nu as fi insistat, dar avand in vedere ca...contactul se face pe messenger sau mail, nu am numar de telefon si nu am primit nici un raspuns la intrebarile mele avand in vedere ca au fost scoase un numar de 8 linkuri, in timp ce alte linkuri au fost lasate nu poate fi un accident.
Tare, sau ce?
@ lensfare. Poti sa ne dai detalii dspre alte forumuri unde a dat teapa, ca sa nu raman topicul asta, unul de cancan. Merci.
Raspuns pt Lensfare:
Ba da, citim, doar ca:

Postat în original de
LensFlare
Nu prea are unde sa se duca, sunt 2-3 forumuri dedicate webmasterilor, iar pe 2 din ele deja a dat teapa.
Care sunt cele 2? Cel de la zimbru, este un post din 2011 (+ 2ani), unde apar doar niste copii si Phoenixman (user seopedia pe care nu-l cred) si unii banati. E NETUL acolo (pe care il cred) vad ca si crt_ printre altii. Nu stau sa citesc tot postul, dar daca Netul zice ca e tepar, e tepar. Dar totusi, e un post din 2011.
Astea sunt cele 2 forumuri, unde da teapa?
Ultima modificare făcută de Tom; 3rd September 2013 la 16:55.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.