Again, and again, un loc de pana in 50k liber, la pretul de 8 euro / 1000 fani (doar azi 07.04 si maine 08.04.2013 la pretul asta)
Again, and again, un loc de pana in 50k liber, la pretul de 8 euro / 1000 fani (doar azi 07.04 si maine 08.04.2013 la pretul asta)
Oferta zilei: Vand 8000 fani, 90 - 95% romani la pretul de numai 200 lei (pretul normal pt 8k fani este de 80 euro (350 lei))!
Oferta este valabila doar azi, 04.07.2013, pana la ora 21:00.
Multumesc
Vin cu o oferta pt vanzare fani:
30.000 fani, 95% romani, la pretul de 1000 lei, transfer bacar sau paypal. (pret normal: 300 euro)
Termenul de executie fiind de maxim 60 zile.
Oferta este valabila pana pe data de 20.07.2013
Las acelasi numar de fani, adica 30k, la pretul de 150 euro, transfer bancar sau paypal, insa termenul de finalizare este de 90 zilei.
Pt cei interesai pm sau office @ wallweb.ro
Am inceput colaborarea cu Calin, sper sa fie win-win![]()
A mai lucrat cineva cu Calin pe partea de fani? Pentru ca eu am batut palma cu el de o luna si cateva zile... si lucrurile nu se intampla asa cum ne-am inteles.
Mai mult, nu mai pot sa dau de el...![]()
@Alvy noroc ca mi-ai adus aminte, si eu am niste bani de recuperat de la el.
Am trimis un mail si astept, poate e omul in concediu![]()
A mai primit careva un semn de la Calin? Ca eu am de recuperat niste bani de la el (si nu-s putini) pentru niste servicii neonorate de mai bine de 2 luni si nu mai dau de el.
Am lucrat cu multe pers de pe seopedia si nu am avut atatea bataie de cap si asa neseriozitate ca pana acum...
Este surprinzator , pentru ca nu ma asteptam de la un user cu asa multe puncte de reputatie si vechime sa ma amane si sa ma puna in situatii penibile..
Ultima modificare făcută de Alvy; 26th September 2013 la 00:43.
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)