Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: Denumirea unor bijuterii (gablonturi)

emanuel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Exclamation Denumirea unor bijuterii (gablonturi)

Doresc colaborare cu o persoana pentru denumirea si descrierea unor bijuterii (gablonturi, aproximativ 200 pozitii), cat si pentru recomandarea vestimentatiei potrivite fiecarei bijuterii in parte.
    Am nevoie de titlu unic pentru fiecare produs in parte, descriere detaliata si recomandare imbracaminte.
    Astept ofertele (pret + un exemplu) pe PM.

Paypal/transfer bancar.
    Voi anunta cand anuntul nu mai este valabil.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Numai mai este de actualitate.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Anuntul este iarasi valabil.

Hai ca nu-i greu.

Vedeti poza.
    Aveti dimensiunile.
    Descrieti ce vedeti.
    Presarati cateva epitete, fara dulcegarii de prost gust si fara non-sensuri.
    Mentionati o tinuta la care se poate purta respectiva piesa. Nu e nevoie de cine stie ce cunostinte, doar sa nu repeti aceleasi expresii din doua in doua pozitii.
    Puneti si un titlu unic.

Aveti dictionar online de sinonime, aveti zeci de site-uri din care sa va inspirati.
    Au mai ramas 157 de pozitii.
    Ultima modificare făcută de emanuel; 27th September 2013 la 23:45.

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    37

Implicit

Riscati sa munciti degeaba!

Am trimis in jur de 100 de descrieri si am incheiat colaborarea pe motiv ca nu e multumit de continut, 40 si ceva sunt deja pe site, peste restul spune ca ii e lene sa se uite si sa le citeasca dar stie ca nu sunt ceea ce isi doreste (desi le-am trimis in calupuri separate tocmai pentru a fi usor de verificat si a nu risca sa ne incurcam reciproc).

Numai pretentii, mofturi si nod in papura pentru a nu-si achita obligatiile asumante (nu am primit niciun cent).

Am lucrat cu zeci de utilizatori de pe forum, atat in calitate de client, cat si de prestator, la nimeni nu am intalnit atata aroganta si rea credinta. Pe scurt, e teapa, un motiv in plus pentru a reaminti importanta avansului in orice serviciu de acest gen.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

n022-n029 e ok
    n030-n033 le-ai sarit
    n034-n035 le-ai tratat separat, imi trebuie unul singur
    la n034 l-ai descris practic pe cel cu flori care era la n022-n029
    Nu incurca codurile si nu uita sa le tratezi la modul general pe cele care sunt pe aceeasi pagina.
    Adica nu povesti de flori daca doar un model are flori.
    n036 e ok.

Daca e la categoria colier, sa apara macar o data cuvantul colier in descriere
    Daca are pandativ sa pomenesti cuvantul pandativ

"colier cu cuburi pe snur de silicon" - sirag de cuburi pe snur de silicon
    "colier cilindric pe snur de silicon" - tub auriu garnisit, decorat, impodobit, ornat, ornamentat cu pietre (daca are pietre, mentionezi) pe snur de silicon

cubulet rectangular = bila rotunda, nu are noima

Dai prea mult in dulcegarii, chestie care nu imi place. ("respectiv gingasia si frumusetea pietrelor incrustate, asemenea sufletului celei care le poarta")
    Fii mai descriptiv.
    Daca e printre singurele snururi de silicon impletite, mentioneaza asta, nu trece peste, ca e important.
    Leaga-te de forma, leaga-te de cele mai mici detalii, atat la lant cat si la pandativ.
    CU CAT MAI PUTINE DULCEGARII.

Stau prea mult sa ma gandesc cum sa le modific si ce sa mai adaug.
    Am zis ca iti dau 50, dar fa-le sa le am gata de bagat pe site, nu sa mai stau inca odata sa le studiez/modific.
    Chinuie-te putin, cauta in dex, in dictionarul de sinonime, pe siturile concurente samd.

Sunt de acord sa platesc jumate cand ajungi la jumate.
    Deocamdata ai facut 45 din 202.

Te-am rugat sa schimbi foaia, dar vad ca tu o tii tot cum vrei tu.
    Nu le mai primesc daca mi le mai dai asa.
    Mi-ai scris delicata/delicatete de 12 ori in 15 pozitii.
    Nu recomanzi DELOC tinuta pentru bijuterii, mereu spui sub diferite forme ca se potriveste in orice situatie.
    RENUNTA LA DULCEGARII.
    Ai exemple garla pe net de unde sa te inspiri.
    Putin mai sobru, ca deja sunt scarboase si aiuristice.
    Nu mai spama cu rafinament, speciala, delicata, sensibila, naturalete, caldura, senzualitate etc.
    Adica e ok sa le folosesti din cand in cand, dar daca la toate folosesti aceeasi placa nu-s credibile.
    Foloseste-le mai rar.
    Uite descrierea unui colier cu pandantiv "love" luata de pe la altii: perfect pentru stilul tau girlish, acest accesoriu se va potrivi de minune tinutei adoptate pentru iesire cu fetele sau chiar pentru plimbarile romantice, din parc.
    Simplu si frumos, fara dulcegarii , recomandand-o si pentru alte situatii, nu doar pentru bal sau birou.
    Si cu tinuta la fel : daca peste tot spui ca se potriveste in orice situatie pare la misto.

Te rog reformuleaza n108, chiar nu il pot folosi.
    Deja e spam pe fata. Intr-un text atat de scurt nu e permisa o atat de mare densitate a unui cuvant.
    Nu doar ca voi fi penalizat, dar suna si foarte aiurea.

n108
    Colier simboluri masculin-feminin
    Un accesoriu elegant prin simplitate, eleganta si incarcatura mesajului.
    Colierul este format dintr-un delicat snur de silicon negru ( 45 cm, lungime reglabila) si 2 pandantive discrete (16mm) pline de simbolism. Pandantivul argintiu (culoarea lunii, simbol al feminitatii), cu inscriptia - declaratie, este simbolul feminitatii si al planetei Venus, iar simbolul auriu (culoarea soarelor, simbol al masculinitatii), este simbolul planetei Marte, deci al virilitatii si masculinitatii.
    Este un accesoriu ideal pentru persoanele implinite din punct de vedere sentimental, implinire reprezentata de simbolistica celor doua pandantinve.
    Stabilitate, sensibilitate si implinire, sunt sentimentele si mesajele transmise la nivel subliminal de purtarea acestui accesoriu inedit dar plin de semnificatii.
    Discretia si culorile atent alese, il fac potrivit pentru orice fel de tinuta, ocazie sau sezon iar incarcatura simbolica ce il insoteste il transforma in cadoul ideal pentru persoana unica si speciala.

Mai, nu putem continua asa.
    Toate sunt la fel de aiurea.
    Dulcegarii peste dulcerii fara nici un sens.
    Macar daca aveau o noima.
    Te rog ia lista 2 de la 108 si lista 3 si verifica-le.
    Reciteste-le macar o data.
    Variaza-le, da-le dracului de labareli, ca parca vrajesti pitipoance retardate.

Plus greseli:
    "Bijuteria este compusa dintr-un lantisor auriu, delicat dar rezistent, de 45 cm lungime si un fiunut si inedit pandantiv patrat, ornat cu pietre lis, caramizii, cu dimensiuni de 2,4 cm x 2,4 cm."
    Stii ce inseamna lis ?
    Dar caramiziu ?
    Descrierea aia de pe site e pentru mine, de ghidare.
    Poti sa te inspiri de acolo, dar nu sa copiezi tot fara discernamant.
    Si nici inr-un caz sa copiezi aiurea.
    Era "caramizi" nu "caramiziu".Paternul ala seamana cu caramizile.

Gata, chiar ajunge!
    Este bataie de joc.
    Maiine iti dau banii pe cele 45 de pozitii (am folosit inclusiv 124) pe care le-am folosit si am incheiat.
    Sunt absolut jenante.
    Nici nu ma mai uit peste restul.
    M-am saturat sa trag de tine.

Omule, am incercat, am tot corectat, te-am tot ghidat.
    Am avut bunavointa, dar nu mai pot.
    Deja imi crapa capul de nervi.
    Stau cate 10 minute sa iti corectez aberatiile.
    Pai da-o dracului ca in alea zece o pot face singur.
    Asta era ideea, sa scap de munca.
    E culmea sa te platesc pe tine sa mi le faci, dar sa muncesc si eu la ele.
    Sunt din ce in ce mai jenante.
    Am raspuns numai acum pentru ca ai spus ca le-ai corectat.
    Nu m-am apucat sa le citesc pe toate, te-am crezut.
    Dar sunt mai jenante ca pana acum.
    Folosesti aceleasi stereotipuri, aceleasi ineptii si dulcegarii, termeni bombastici, propozitii fara sens tot mai dese, faci multe greseli samd.
    La pandativ transparest lauzi cromatica, la un pandativ minuscul pomenesti de regine si regi si mai stiu eu ce ai mai spus.
    La patru pozitii ai descris pandantivul ca fiind panglica, cum i-am spus eu. Nu te-ai chinuit deloc sa faci tu o descriere, de la tine, macar pentru una dintre pozitii.
    Da-o dracului de treaba!

"Cum adica sa muncesti la ele?"
    Adica sa muncesc la ele.

"Prietene, ne-am inteles sa iti trimit cate 10-20 tocmai ca sa-mi fie usor sa revin acolo unde e cazul, iar tu imi spui ca ti-e lene sa le mai citesti?"
    Da, bineinteles.
    Te-am platit pentru ca eu am altele de facut.
    Am scris 5 mailuri in care ti-am spus sa o lasi dracului cu labareala, dar tu ai continuat.
    Ti-am spus sa le refaci, cica le-ai refacut.
    Pe pagina trei sunt absolut imbecile, culminand cu 125, pozitie la care m-am oprit, chiar nu mai avea rost sa merg mai departe.
    Ca sa nu mai spun ca daca nu iti comunic ca-s ok, astepti, nu imi versi inca o pagina doar ca sa imi scoti ochii ca tu ti-ai facut treaba.
    Da, exact asa ne-am inteles, sa faci 10 (10 nu 20) iar eu iti comunic daca sunt multumit de ele.

"Faptul ca nu iti place stilul in care scriu, ca ai numai pretentii si nu stii ce vrei (imi spui sa fac un text vandabil, pe urma ca de ce bag inflorituri)"
    Nu e vorba de nici un stil, nu o mai aburi.
    E vorba de prost gust, incoerenta, non-sens, neatentie, nepricepere. La primele ai fost ceva mai atent.
    Ulterior le faceai numai ca sa umpli pagina. Repetai la nesfarsit aceleasi si aceleasi formulari.
    Eu platesc, asculti de cerintele mele, nu faci de capul tau, dupa care tot tu te superi.
    Ti-am zis sa lasi dulcegariile in 4 mailuri, iar acum imi spui ca cica nu imi place "stilul".

"asta pot sa inteleg, imi platesti cat am facut si la revedere!
    Dar faptul ca ma pui sa muncesc aiurea, ca la final sa imi spui ceva de genul "mi-e lene sa ma uit peste ele dar stiu ca nu sunt bune, e treaba ta daca ai pierdut atatea ore degeaba", partea asta nu pot sa o inteleg!
    Eu mi-am facut treaba, tu nu ti-ai achitat partea ta, restul sunt povesti si nod in papura!"
    Asa ai inteles ?
    Ca tu le zvarli pe mail, asa cum o fi, iar eu le platesc, ca doar mi le-ai dat !? )))))))))
    Deja esti penibil.

"Nu e vorba de banii in sine, e vorba de obraz..."
    Mda, exact la capitolul obraz excelezi.

Iti reamintesc ca ti-am oferit mai mult decat ai cerut, numai sa le faci bine, iar tu ti-ai bati joc.

"Ai chiar tupeu sa afirmi ca ai platit ceva si sa iti dai cu parerea despre aproape 60 de descrieri peste care nici nu te-ai uitat. Ieri ti-am trimis in jur de 60 proaspete, nu vorbesc de alea refacute, vorbesc de munca de ieri. Stii prea bine situatia ca sa intru in detalii.... "
    Daca cele de pe pagina 3 sunt oribile, cele pe care cica le-ai refacut, ce rost are sa merg mai departe.
    Aha! Vrei sa ti le mai dau o data sa le refaci ?
    Nu, nu se va intampla.
    Am incheiat.
    Ultima modificare făcută de emanuel; 28th September 2013 la 12:26.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    37

Implicit

Ai pe site aproape jumatate din totalul descrierilor facute de mine, pentru care nu ai platit niciun cent. Daca erai de buna credinta imi faceai plata pentru descrierile pe care le-ai folosit si imi spuneai sa ma opresc, ceea ce era absolut ok. In schimb m-ai lasat sa mai scriu 60, fara sa le platesti nici macar pe cele pe care ti le-ai pus pe site. Restul sunt povesti nemuritoare....

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    45
    Posturi
    582
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de emanuel Vezi Post
    n022-n029 e ok
    Iti reamintesc ca ti-am oferit mai mult decat ai cerut, numai sa le faci bine, iar tu ti-ai bati joc.
    Ori nu ai proprietatea termenilor, ori minti comunitatea cu buna stiinta! Ai pomenit de o suma pe email (asta nu inseamna ca ai oferit ) dar nu ai platit un cent nici macar pentru descrierile pe care le-ai pus deja pe site.

Nu esti doar arogant si amator de noduri in papura, mai esti si mincinos....

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Ori nu ai proprietatea termenilor, ori minti comunitatea cu buna stiinta! Ai pomenit de o suma pe email (asta nu inseamna ca ai oferit ) dar nu ai platit un cent nici macar pentru descrierile pe care le-ai pus deja pe site.

Nu esti doar arogant si amator de noduri in papura, mai esti si mincinos....
    OFERÍ, ofér, vb. IV. Tranz. 1. A propune cuiva (în semn de atenție, de bunăvoință etc.) să primească un lucru necerut; a da în dar, a pune la dispoziție. ♦ Refl. A se declara dispus să facă un serviciu, a se pune la dispoziția cuiva. 2. A propune spre cumpărare o marfă, un bun etc. ♦ A propune un preț pentru o marfă, pentru un bun etc. 3. Fig. A înfățișa, a arăta, a etala, a prezenta ceva. – Din it. offerire.
    Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de oprocopiuc | Semnalează o greșeală | Permalink

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

cumperi pentru inceput 10 descrieri , le platesti , daca esti multumit continui ... nu-l pui sa-ti faca 100 si apoi te arati nemultumit
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2007
    Posturi
    128
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu l-am pus sa faca 100.
    Trebuia sa astepte confirmarea din partea mea ca sunt multumit de cele pe care cica le-a refacut.
    Nu inseamna ca daca mi-a trantit pe mail 100 sunt si bune de ceva.
    Pentru cele pe care le folosesc va primi banii.
    Sa nu crezi ca cele pe care le folosesc sunt date de el in forma in care le-am pus pe site.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Află denumirea fontului !
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 14th October 2012, 11:37
  2. Ofer bijuterii personalizate pt. recenzii
    De Eradu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 6th October 2012, 01:35
  3. Vand domeniu bijuterii
    De mickhhp în forumul Domenii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th July 2010, 18:26
  4. Denumirea Unui Domeniu
    De dbk în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 44
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 00:07
  5. cifre in denumirea domenului ?
    De giovanni12345 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th May 2009, 16:23

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •