cumperi pentru inceput 10 descrieri , le platesti , daca esti multumit continui ... nu-l pui sa-ti faca 100 si apoi te arati nemultumit
cumperi pentru inceput 10 descrieri , le platesti , daca esti multumit continui ... nu-l pui sa-ti faca 100 si apoi te arati nemultumit
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu l-am pus sa faca 100.
Trebuia sa astepte confirmarea din partea mea ca sunt multumit de cele pe care cica le-a refacut.
Nu inseamna ca daca mi-a trantit pe mail 100 sunt si bune de ceva.
Pentru cele pe care le folosesc va primi banii.
Sa nu crezi ca cele pe care le folosesc sunt date de el in forma in care le-am pus pe site.
Am trimis calupuri de 10-20 descrieri, tocmai in ideea asta, asa ne intelesesem. 45 le-a acceptat si le-a pus pe site, a spus ca da jumate din bani cand termin jumate din treaba. Deci ieri am continuat cu calupuri de 20 iar seara imi spune ca vrea sa ne oprim, ca nu ii place cum scriu si ca e plictisit sa le tot citeasca pe fiecare in parte.
Si cu alea 45 folosite cum ramane? Pe deoparte recunoaste ca nu s-a uitat pe toate, pe de alta nu e multumit de descrieri, iar cand ii amintesc de plata o da ca a propus el o suma iar faptul ca nu a achitat nimic e doar un detaliu nesemnificativ...
Am muncit absolut degeaba. Teapa 100%.
Aiureli!
Aveai de corectat doua pagini.
Trebuia sa astepti pana iti spun eu ca sunt multumit, nu sa imi zvarli pe mail pana la 100.
Nu inseamna ca daca le-ai trimis pe mail sunt bune de ceva.
Da, am zis ca platesc azi pentru cele 45.
Nu a trecut inca ziua de azi.
Este exact cum faceai pe mail.
Iti sugeram se vezi dex-ul, dar ii dadeai inainte tot cu ale tale.
Ti-am pus definitia din dex pe pagina precedenta, dar nu percutezi.
Hmm, chiar ma intreb de ce nu a mers colaborarea!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)