Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: E oficial. Guvernul SUA are acces la datele noastre personale

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.065
    Putere Rep
    48

Exclamation E oficial. Guvernul SUA are acces la datele noastre personale

National Security Agency (NSA), derulează de aproape 6 ani un program secret denumit PRISM, prin care a căpătat treptat acces direct la serverele celor mai mari 9 rețele sociale și servicii de email și date din lume, printre care Facebook, Yahoo, Google sau Apple.

Clienții acestor servicii de pe internet pot fi spionați. Reprezentanții NSA au recunoscut programul, dar au explicat că totul se face legal, cu mandat de la judecător, și că operațiunea nu îi vizează pe americani, ci doar pe cetățenii străini. Cu toate acestea, americanii sunt la fel de spionați ca și străinii, arată documentul.

În România, peste 10 milioane de oameni ar putea fi, teoretic, spionați de americani, dacă prezintă suspiciuni în legătură cu terorismul sau cu alte activități care ating securitatea națională a SUA. Companiile care colaborează cu programul PRISM dețin milioane de conturi ale românilor.

Documentul secret, datat aprilie 2013, arată că programul PRISM a început în 2007, sub mandatul președintelui american George W. Bush, primul partener care a permis accesul la servere fiind Microsoft. Au urmat pe rând Yahoo în 2008, Google, Facebook și PalTalk în 2009, YouTube în 2010, Skype și AOL în 2011 și Apple în 2012. Prezentarea NSA arată că există tratative cu Dropbox pentru includerea în program.

Programul PRISM permite supravegherea profundă și în timp real a comunicațiilor electronice și a informațiilor stocate pe internet. Este vorba despre emailuri, chat inclusiv cu voce și video, video, foto, date, VoIP, transferuri de fișiere, conferințe video, notificări cu privire la logarea la un serviciu, detalii private din rețelele sociale.

Sursa: OBAMA, în fața celui mai mare SCANDAL. PRISM, programul-fantomă prin care SUA are acces direct la emailurile și la conturile de pe internet, inclusiv în România - Gandul

George este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    București
    Vârstă
    45
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Citisem un articol zilele trecute pe un site de stiri referitor la Apple care va lasa cetatenii iranieni sa foloseasca telefoane iPhone, in acest moment ele fiind se pare blocate in aceasta tara. Imediat mi-a trecut prin cap ca e o manevra pentru a spiona cetatenii Iranieni. Oricum suntem urmariti tot timpul deci nu mai conteaza. Iar pentru cei putin paranoici pot oricand sa foloseasca un VPN, sa renunte la telefon/ipad... etc, sa-si cripteze hardurile si fisierele cu programe gen True Crypt. Oricum se va ajunge ca in filmul gattaca, noroc ca nu o sa apucam sa prindem acele vremuri.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    44

Implicit

Google si Facebook au negat deja... via unor comunicate date de CEOs. Acum... numai D-zeu stie daca e realitate ori doar o teorie a conspiratiei.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Google a negat si imi vine greu sa cred ca au permis accesul guvernului la astfel de informatii fara sa fie fortati, mai ales ca acele informatii reprezinta avantajul lor principal in lupta cu companiile concurente.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Google a negat si imi vine greu sa cred ca au permis accesul guvernului la astfel de informatii fara sa fie fortati, mai ales ca acele informatii reprezinta avantajul lor principal in lupta cu companiile concurente.
    Tu de cand crezi ceea ce spune google
    Iti dai seama ca nu prea pot sa se pune cu cei de la NSA, oricat de mari ar fi, aia te distrug daca vor, si nu le pasa de lege
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

indiscutabil34 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    377
    Putere Rep
    33

Implicit

Ideea este urmatoarea: ei au acces atunci cand cer, si cer atunci cand au suspiciuni in privinta unor persoane si activitatile acestor persoane. Deja stiam ca daca vine FBI la facebook si cere detalii despre un anumit cont, acestia le da pe tava, fara discutii. Cu ce ma incalzeste pe mine daca au ei acces la milioane de conturi sau nu? Ca imi incalca mie dreptul la intimitate? drept pe care l-am pierdut oricum cand am facut cont pe facebook. Atat timp cat nu planuim sa spargem o banca sau sa facem vreun delict major, nu cred ca avem de ce sa ne facem griji. Din punctul meu de vedere, sa umble, nu ma incurca cu nimic.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

O fi departe de adevar?!

Comanda de pizza

Clientul - Alo, buna ziua, doresc sa comand doua pizza.
    Telefonista - Multumim ca ati sunat la Pizza Hut. Puteti sa-mi dati numarul dvs. de identitate (NIDN - national ID number), domnule ?
    Clientul - Numarul meu de identitate nationala... da, un moment. 6102049998-45-54610. Telefonista - Multumesc, dle X. Vad ca locuiti la1742 Meadowland Drive si aveti tel. 494-2366. Telefonul dvs. de la serviciu la Lincoln Insurance este 745-2302 iar numarul de celular este 266-2566. Adresa de e-mail este mail.yahoo.com. Corect?
    Clientul - Mmda.. Da' de unde aveti toate informatiile mele?
    Telefonista - Suntem legati, ca orice companie, de HSS.
    Clientul - HSS, ce dracovenie mai este si asta?
    Telefonista - Suntem legati electronic de Homeland Security System, domnule.
    Clientul - (oftand) Asta e. Vreau sa comand doua pizza, Specialul All-Meat.
    Telefonista - Nu cred ca este o idee prea buna, domnule.
    Clientul - Cum adica? Este vreo problema cu pizza cu carne?
    Telefonista - Domnule, analizele dvs. medicale arata ca aveti tensiunea arteriala crescuta si un colesterol destul de mare. Conform dosarului medical, compania de asigurari nu va permite alegerea pizzei cu carne.
    Clientul - Ceee ? Si atunci ce-mi recomanzi?
    Telefonista - Ati putea incerca Pizza cu Soia care are procentul de grasimi foarte scazut. Ar trebui sa va placa.
    Clientul - Ce te face sa crezi ca o sa-mi placa?
    Telefonista - Ei bine, vad aici pe monitor ca saptamana trecuta ati fost la biblioteca si ati citit o carte de Retete Culinare cu Soia.
    Clientul - Bine, bine. Da-mi atunci doua pizza marime medie pentru familie. Telefonista - Da, marimea este potrivita pt. dvs., sotie si cei patru copii, iar ceea ce ramane puteti sa dati celor doi caini. Totalul dvs. este $49.99.
    Clientul - (strigand in casa) Nevasta, adu-mi te rog credit cardul!
    Telefonista - Imi pare rau domnule, dar trebuie sa platiti cash. Credit cardul dvs. este blocat pentru depasirea limitei.
    Clientul - Dau o fuga la o masina ATM si voi scoate niste bani inainte sa ajunga pizza la mine la usa ..
    Telefonista - Imi pare rau domnule, dar nici asta nu va fi posibil. Vad aici ca nu aveti nici un ban in contul dvs.
    Clientul - Da , bine, n-are nimic. Trimite pizzele si gasesc eu niste bani in casa pana ajunge. In cat timp imi vine pizza?
    Telefonista - Suntem putin in intarziere, as zice cam 45 de minute. Daca va grabiti, puteti veni dvs. pana aici sa ridicati personal comanda, dupa ce faceti rost de bani. Pe de alta parte, este putin mai jenant sa carati pizza pe motocicleta.
    Clientul - Da de unde stii ca merg cu motocicleta?
    Telefonista - Pai scrie aici la informatii despre vehicol. Ati avut o masina care vi-a fost luata de compania de imprumut pentru ca nu ati platit la timp. Alaturi scrie ca Harley-ul dvs. este cu plata la zi si in plus i-ati umplut aseara rezervorul cu benzina.
    Clientul - % # & *...
    Telefonista - V-as sfatui sa fiti atent cu vocabularul ca sa nu o patiti din nou. Vad ca ati fost arestat pentru ca ati injurat un politist, apoi judecatorul cu care v-ati certat v-a dat 90 zile de puscarie. Vad ca de-abia v-ati intors in societate de cateva zile si asta este prima pizza pe care o comandati.
    Clientul - (fara cuvinte)
    Telefonista - Mai doriti altceva, domnule?
    Clientul - Da, am un cupon pentru o sticla de 2 litri de Cola, gratis.
    Telefonista - Imi pare rau, dar trebuie sa cititi mai bine. Pe cupon si in reclama noastra scrie ca persoanele care sufera de diabet nu se califica

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Spre diferenta de "intelegerile yahoo" cu persoanele cu handicap, daca tot e oficial, unde gasim un link pe site-ul unei institutii oficiale?

Update
    Am citit cele 3 articole: material de umplutura
    Daca stam sa ne gandim in perioada asta e problematic cu contentul: scandaluri erotice nu-s, uragane/calamitati nu-s, razboiaie si atentate nu-s, scandaluri financiare nu-s, vacantele incep si oamenii nu mai stau online Cumva-cumva oamenii tre' sa faca fata concurentei de la tv/radio... chit ca televiziunile au anuntat "pauza de vara".
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 10th June 2013 la 11:58. Motiv: am citit
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    791
    Putere Rep
    47

Implicit

Citeste si => asta

PS - De curand am vazut reclama la Bitcoins la TV ceea ce inseamna ca este o moneda extrem de libera [cu siguranta anony-mous nu au nici-o legatura]

Lumea in general si oamenii in special sunt din ce in ce mai liberi si cu totii ar trebui sa ne bucuram!

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Spre diferenta de "intelegerile yahoo" cu persoanele cu handicap, daca tot e oficial, unde gasim un link pe site-ul unei institutii oficiale?

Update
    Am citit cele 3 articole: material de umplutura
    Daca stam sa ne gandim in perioada asta e problematic cu contentul: scandaluri erotice nu-s, uragane/calamitati nu-s, razboiaie si atentate nu-s, scandaluri financiare nu-s, vacantele incep si oamenii nu mai stau online Cumva-cumva oamenii tre' sa faca fata concurentei de la tv/radio... chit ca televiziunile au anuntat "pauza de vara".

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Ziceam de site-urile oficiale ale agentiilor mentionate. Aia e stire oficiala, restul... content Ca si tv, 7000 de site-uri pot face "analiza pe un subiect" = cuvinte indexabile la greu.
    Zic ca nu am vazut un link spre site-urile oficiale ale agentiilor, unde e confirmata sau nu stirea. La un site cu link la infowarsshop.com, doar la genul asta de stiri te poti astepta
    Deci?

ps: Pt. pasionatii de jocuri : https://www.cia.gov/kids-page/games/ , pagina recomandata de prin 2008
    Ultima modificare făcută de Sorin Frumuseanu; 10th June 2013 la 13:08.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale si datele publice ale utilizatorilor
    De andyradutza în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 36
    Ultimul Post: 7th December 2011, 16:21
  2. Cum sa faci un site in zilele noastre.
    De palex1988 în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 30th April 2011, 14:16
  3. Email newsletter cu datele destinatarului
    De attempt în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th December 2007, 22:14
  4. siteul campaniei noastre de informare
    De david_c în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th July 2007, 14:37
  5. Site-urile noastre iubite in harta lui Vivi
    De necropsique în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 6th June 2006, 17:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.