Tare amuzanta aceasta stire. Daca asta a captat atata atentie, sa vedeti senzatie cand se va declasifica proiectul "Apa Calda" sau "Roata"![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Stop reporting your online activities to the American government Opt out of PRISM, the NSA’s global data surveillance program - PRISM BREAK
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
pai cum e oficial daca e dosar secret?
si cum e dosar secret daca il stie toata lumea?
si care e sursa? gandul.info nu abereaza de ieri de azi si stirea a fost oricum scoasa de pe portalul lor
pare e o alta teorie conspirativa in lipsa unor surse credibile
On topic: pare logica explicatia lui Cipiot
Off topic: Legat de semnatura ta, Cipiot, cred ca avem nevoie de mai multe biserici.
You got my vote, sir :]
![]()
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Am zis mai susContent pt plasat reclama la magazine specializate le supravietuire... Ce naiba, doar sunteti oameni de seo. Doar nu vroiati articole despre flori
Articole bine scrise, de impact... Cu siguranta unii isi vor cumpara radio cu 3 surse de alimentare (prefer priza cu manivela, pacat ca e doar la 110 v).
Mai castiga indirect si institutiile amintite in sensul ca e convenabil sa se creada ca vad tot, stiu tot, descurajand in felul asta potentiale idei.
Marea mea dilema e: unde naiba mi-am pus a doua pereche de chei de la masina? Deja e a doua saptamana de cand le caut... Eu nu stiu, google nu stie, cei amintiti mai sus nu stiu... Macar Baba Omida?![]()
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Scandalul PRISM ia ia deja aspectele unei teorii conspirative, oricum, e clar ca serviciile secrete pot avea acces in orice moment la informatiile noastre fara prea multa bataie de cap.
Mozilla contraataca PRISM prin strangerea de semnaturi care vor insoti o scrisoare care va fi inaintata catre Congres. Puteti semna si voi: optin. stopwatching. us
Daca folositi windows, NSA avea oricum access la tot ce e pe computerul vostru, de la Windows 95 incoace.
How NSA access was built into Windows | Telepolis
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)