Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 37

Subiect: Calculatorul si Sportul

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Analiză Vezi Post
    Am 62 de kg, 1.72 metri daca nu ma insel, deci nu is gras pur si simplu vreau sa am patratele...
    Ma gandesc sa incerc niste shake-uri, de la herbal life.

Problema reala este spatele la mine, bine ar mai fi si starea de ameteala datorata lipsei de calciu.
    Poti oricand sa incerci varianta asta:

La 62 de kg ar trebui sa te pui serios pe mancat. E irelevant daca esti slab si ai abdomenul vizibil. Gandeste-te ca pentru avea patratelele acelea vizibile, tre' sa aduci corpul la un procentaj de grasime mic si sa cresti masa musculara a abdomenului suficient de mult cat pe abdominalul transvers sa se vada insertiile tendinoase bine conturate. Dar oricum, being thing and having abs is no reason to be proud.

Si da, sport cat mai mult + mancare de calitate.
    PS: lasa suplimentele de la herbalife deoparte. Sunt scumpe si de n ori mai slabe decat de cele de la firme precum Optimum, BSN, chiar si Pro Nutrition. Oricum, suplimentele au rol sa SUPLINEASCA, nu sa construiasca masa musculara, deci mancarea e baza.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

Analiză este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de matei Vezi Post
    Poti oricand sa incerci varianta asta:

La 62 de kg ar trebui sa te pui serios pe mancat. E irelevant daca esti slab si ai abdomenul vizibil. Gandeste-te ca pentru avea patratelele acelea vizibile, tre' sa aduci corpul la un procentaj de grasime mic si sa cresti masa musculara a abdomenului suficient de mult cat pe abdominalul transvers sa se vada insertiile tendinoase bine conturate. Dar oricum, being thing and having abs is no reason to be proud.

Si da, sport cat mai mult + mancare de calitate.
    PS: lasa suplimentele de la herbalife deoparte. Sunt scumpe si de n ori mai slabe decat de cele de la firme precum Optimum, BSN, chiar si Pro Nutrition. Oricum, suplimentele au rol sa SUPLINEASCA, nu sa construiasca masa musculara, deci mancarea e baza.
    La inaltime mea, ce greutate trebuie sa am?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

In jur de 80 kg.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.343
    Putere Rep
    45

Implicit

Am slabit din ianuarie 12 kg, merg la sala de 3 ori/saptamana, fug pe banda 40-60min + un pic de dieta si rezultatele sunt ok.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca tot ati deschis un astfel de topic, sa va intreb si eu ceva. Am 1,93 si vreo 70 kg ( am reusit sa pun 7 kg in ultimele 2 luni ) imi puteti zice o metoda sa ma ingras mai repede?
    Mananc cam la 4-5 ore si noaptea cand sunt la lucru, vreau sa ajung la 80-85 kg, abia apoi sa merg la sala..
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Dragos... Din ce zici tu si din ce vad in poza, pari sa fii un ectomorf extrem, ceea ce inseamna ca va fi dificil sa iei in greutate, iar in cazul tau, indicat ar fi sa incepi de pe acum sa mergi la sala (ce rost are sa astepti pana ajungi la 80 kg? nu ma prind...) si sa iei un produs pt masa musculara, ceva cu multi carbohidrati.

Nu-s cel mai mare fan al suplimentelor redis, insa la raportul pret/calitate, cred ca sunt ok. Suplimentele lor nu se dizolva asa frumos in apa rece, de exemplu (in apa calda sau lapte cald, cam toate se dizolva frumos), insa am folosit acum cativa ani si am fost multumit de rezultate.

Iti recomand imediat dupa antrenament si dimineata la trezire (astea doua sunt momentele cheie ale zilei - ferestre anabolice le zice, cand organismul este "insetat" dupa nutrienti si asimileaza mult mai bine nutrientii) cate o portie de Mass Forte Creatin R (o portie = 2 masuri din alea, 90 de grame.)

Apoi, seara si in timpul zilei, Ideal Protein.

De asemenea, nu uita sa iei si niste vitamine, deoarece, facand sport, ai nevoie de un aport crescut de vitamine si minerale si nu cred ca ti le poti asigura doar din alimentatie, nu conteaza cat de multe legume mananci.

Bineinteles, pe langa suplimentele astea, esentiale sunt mesele principale ale zilei, bogate in proteine ( carne, oua, lapte - proteine care au toti cei 8 aminoacizi esentiali)

PS: cand te apuci de antrenamente, sa iti alegi greutatile in asa fel incat sa poti face pana la epuizare 10-12-15 repetari. Nu cobora sub 8 sau 10 repetari, pt ca atunci creste mai mult forta, ori tu ai nevoie de masa musculara.

PS2: legat de suplimente, le-am recomandat pe astea, deoarece mi se pare ok ca raport pret/calitate, insa daca vei dori candva ceva mai serios, poti oricand sa te indrepti spre Weider sau Universal, iar cand vrei sa faci asta la nivel de performanta... vei avea nevoie de cateva mii de euro lunar doar pt suplimente
    Signatura lipsa

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

[QUOTE=Cartis Dragos;256957
    Mananc cam la 4-5 ore si noaptea cand sunt la lucru, vreau sa ajung la 80-85 kg, abia apoi sa merg la sala..[/QUOTE]
    Da, cam tot asa mananc si eu, uneori ma mir cum sa nu ma ingras...
    Bine, marele adevar este ca nici nu ma dau in vand dupa carne.

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

@tymbark
    Mersi de sfat..
    Problema e urmatoarea, cand ma pun sa mananc nu stau mult la masa deoarece termin repede, de exemplu pana mananca soramea felu 1, deja is la desert sau nu mai is in bucatarie
    Ma simt aiurea daca merg la sala asa slab stiind ca nu pot ridica mult..

Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    1st November 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    357
    Putere Rep
    25

Implicit

Citat Postat în original de Cartis Dragos Vezi Post
    @tymbark
    Mersi de sfat..
    Problema e urmatoarea, cand ma pun sa mananc nu stau mult la masa deoarece termin repede, de exemplu pana mananca soramea felu 1, deja is la desert sau nu mai is in bucatarie
    Ma simt aiurea daca merg la sala asa slab stiind ca nu pot ridica mult..
    Poti avea probleme cu stomacul din datorita faptului ca mananci repede...

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Am metabolismul mai ciudat

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SPAM - Probleme cu calculatorul?
    De inscaun în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th July 2008, 16:08
  2. Calculatorul Masii :d
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 5th May 2006, 10:01
  3. Calculatorul Google Mai Da Rateuri
    De Bruzli în forumul Google
    Răspunsuri: 4