Te poti duci la un panou de cățărat, asta dacă nu ai rău de înălțime.
Te poti duci la un panou de cățărat, asta dacă nu ai rău de înălțime.
Se pot spune foarte multe aici ...
In primul rand, ca sa nu mai pui pe tine, redu sau elimina alimentele care te conduc la ingrasare. Asta inseamna paine cat mai putina sau deloc, fara carne cu grasime, afumaturi, paste, pizza si nu mai manca cartofi prajiti in combinatie cu carne grasa ... asta e cea mai pacatoasa.
Incepi cu asta daca vrei sa elimini problema de la radacina.
Apoi, asa cum recomanda si colegii .. te pui pe miscare. Mersul pe jos si abdomenele nu te ajuta daca nu le combini si cu alt sport.
Incearca orice iti place, incepand cu cardio, fotbal, alergare si ajungand pana la dans, inot, kinect si alte minunatii care necesita efort fizic.
Iar in ceea ce priveste spatele .. controleaza-te sa nu mai stai cocosat, ia-ti un scaun care sa-ti permita sa stai comod, nu mai sta la calculator de dimineata pana noaptea.
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
foamea ajuta. asculta sfatul meu
foamea controlata, desigur.
personal, bag shake-uri dimineata si seara, iar la pranz ceva light. rezultatul? -10kg in ultimele 2 luni. e drept, am avut si de unde da (aprox 120kg)
dupa cateva saptamani de foame, te obisnuiesti si nu iti mai este a duce la frigider. mai ales daca ai de scris zilnic. sau de facut treaba, in general
ideal ar fi sa faci miscare, dar daca nu ai timp sau chef, FOAME!
spor![]()
Iti dai seama ca printr-o astfel de practica impui o stare de catabolism care poate merge pana acolo incat sa slabeasca si muschiul cardiac?
Foamea intr-o dieta nu ar trebui sa apara decat in primele zile, perioada in care corpul se obisnuieste cu deficitul caloric. Daca persista, inseamna ca ceva nu faci bine si ca pot aparea consecinte nefaste pe viitor.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
matei, si ce se intampla cu muschiul cardiac cand ai 120 kg si 1.78 inaltime?
eu am spus ce functioneaza in cazul meu. sport nu am cum sa fac, cel putin nu momentan. deci, foame. o indic oricarui om interesat sa slabeasca
cand intru in perioada de platou, pe la 90 kg, ca-mi cunosc corpul bine, bag sport zilnic.
hai sa fim sanatosi cu totii![]()
Am 62 de kg, 1.72 metri daca nu ma insel, deci nu is gras pur si simplu vreau sa am patratele...
Ma gandesc sa incerc niste shake-uri, de la herbal life.
Problema reala este spatele la mine, bine ar mai fi si starea de ameteala datorata lipsei de calciu.
Deci tu tb sa te ingrasi, nu sa slabesti ... uita toate sfaturile mele, cu exceptia celor pt durerile de spate![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)