We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Nu recomand sa colaborati cu George, 2 saptamani a tot spus ca imi cumpara un site... sa confirm, sa reconfirm ca e inca valabil... dar tot nu a facut nici un transfer, iar acu de aproape o luna nu am mai auzit nimic de el, nici ba "fraiere" vezi ca nu mai imi tre site-ul... urmeaza sa-mi zica sa reconfirm din nou si e clar atunci.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Sunt mai multi de "George" pe forum, specifica exact despre cine e vorba.
Si ca un sfat, daca nu esti 100% sigur ca cineva e neserios, nu-l arata cu degetul pentru ca ajungi sa-ti faci probleme singur aici pe forum. Ca idee, tu mi-ai parut neserios in treaba cu Lancetti pentru ca ai schimbat-o la 180 de grade imediat ce ai primit banii. Consider ca daca spui de cineva ca e neserios si nu-l recomanzi altora, din momentul acela nu ar trebui sa mai efectuezi tu nici o tranzactie cu respectivul.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Pe scurt la ce a spus Dragos Bunea: e irelevant ce spui![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)