Salut,
Este posibil ca cineva sa iti adauge pagina in Google black list? De exemplu un competitor ? Deci vreau sa precizez ca pagina este construit corect din punct de vedere SEO.
Va multumesc!
Salut,
Este posibil ca cineva sa iti adauge pagina in Google black list? De exemplu un competitor ? Deci vreau sa precizez ca pagina este construit corect din punct de vedere SEO.
Va multumesc!
Ce intelegi tu prin Google black list si de unde termenul asta?
Google guidelines: There's almost nothing a competitor can do to harm your ranking or have your site removed from our index.De exemplu un competitor ?
... atunci nu ai dece sa te temiDeci vreau sa precizez ca pagina este construit corect din punct de vedere SEO.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Nu stiu daca este considerat spam, am rugat o firma sa isi publice locuri de munca daca doreste la mine pe site... stiti voi cum sunt patronii, nu le place daca sunt deranjati
Nu cred ca Google baneaza pt. un mail care "dupa parerea mea" poate fi scris de oricine. Cred ca pe ei ii intereseaza sa nu faci smecherii la SEO (continut dublu, etc...). Vom vedea, daca ma baneaza va anunt
Ultima modificare făcută de zoltankr; 7th September 2008 la 13:49.
"black hat SEO" nu inseamna "lista neagra care poate sa iti scoata pagina din motorul de cautare". este vorba de un ansamblu de tehnici prin care se incearca pacalirea algoritmilor motoarelor de cautare pentru o clasare supraevaluata a sitului resprectiv.
"black hat SEO" se refera in special la optimizarea care se face "on-page", asa ca, daca persoana respectiva nu are acces la fisierele sitului tau, nu are cum sa iti faca "black hat SEO" pe site.
P.S. daca ai facut SPAM, nu te baneaza google in mod direct, ci domeniul tau va ajunge pe liste de spammeri si risti astfel ca mailurile trimise de pe domeniul tau sa ajunga direct in folderele Spam, Bulk, etc. ale destinatarilor, in loc sa ajunga in Inbox.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Ce imi place fraza asta Cica almost nothing. Cand Google pune pret mai mare pe factori externi site-ului (IBL-uri) cand rankeaza, decat pe cei interni, este si va fi posibil ca un competitor sa iti strice rankingul.Google guidelines: There's almost nothing a competitor can do to harm your ranking or have your site removed from our index.
Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.
Eu cred ca zoliky nu a detaliat cum trebuie problema lui, pe aceasta cale tind sa-l anunt ca asta este o comunitate de profesionisti in domeniul Internet marketing si advertising, nu o comunitate de "mama Omida". Daca nu iti expui problema pe larg, noi nu avem de unde sa ghicim si din cauza asta ajungem sa tragem presupuneri/concluzii gresite.
Bine domnule, eu am primit un raspuns pe mail:
Ce concluzie sa trag ? Oricum nu ma intereseaza toata treaba, daca el ma pune pe un black list il scot si eu din afacere pt. ca am solutie.stiti ce-i aia blacklist?
Din partea mea topicul e inchis. Numai bine
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)