Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Google blacklist

zoltankr este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit Google blacklist

Salut,
    Este posibil ca cineva sa iti adauge pagina in Google black list? De exemplu un competitor ? Deci vreau sa precizez ca pagina este construit corect din punct de vedere SEO.

Va multumesc!

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de zoliky Vezi Post
    Este posibil ca cineva sa iti adauge pagina in Google black list?
    Ce intelegi tu prin Google black list si de unde termenul asta?

De exemplu un competitor ?
    Google guidelines: There's almost nothing a competitor can do to harm your ranking or have your site removed from our index.

Deci vreau sa precizez ca pagina este construit corect din punct de vedere SEO.
    ... atunci nu ai dece sa te temi
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de meetzah Vezi Post
    Ce intelegi tu prin Google black list si de unde termenul asta?

Google guidelines: There's almost nothing a competitor can do to harm your ranking or have your site removed from our index.

... atunci nu ai dece sa te temi
    Adevarul este ca am trimis un mail si am rugat pe cineva sa intre la mine pe site, el a spus ca ma adauga in black list. Poate gura ii de el nu stiu..

Ma refer la black hat SEO, lista neagra care poate sa iti scoata pagina din motorul de cautare.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

There's almost nothing .
    Din cate am citit eu pe alte site-uri am inteles ca este posibi, mai multe detalii nu stiu sa dau.
    Adevarul este ca am trimis un mail si am rugat pe cineva sa intre la mine pe site, el a spus ca ma adauga in black list. Poate gura ii de el nu stiu..
    Adica ai facut SPAM pe e-mail sau ce?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu stiu daca este considerat spam, am rugat o firma sa isi publice locuri de munca daca doreste la mine pe site... stiti voi cum sunt patronii, nu le place daca sunt deranjati
    Nu cred ca Google baneaza pt. un mail care "dupa parerea mea" poate fi scris de oricine. Cred ca pe ei ii intereseaza sa nu faci smecherii la SEO (continut dublu, etc...). Vom vedea, daca ma baneaza va anunt
    Ultima modificare făcută de zoltankr; 7th September 2008 la 13:49.

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    39

Implicit

Ma refer la black hat SEO, lista neagra care poate sa iti scoata pagina din motorul de cautare.
    "black hat SEO" nu inseamna "lista neagra care poate sa iti scoata pagina din motorul de cautare". este vorba de un ansamblu de tehnici prin care se incearca pacalirea algoritmilor motoarelor de cautare pentru o clasare supraevaluata a sitului resprectiv.

"black hat SEO" se refera in special la optimizarea care se face "on-page", asa ca, daca persoana respectiva nu are acces la fisierele sitului tau, nu are cum sa iti faca "black hat SEO" pe site.

P.S. daca ai facut SPAM, nu te baneaza google in mod direct, ci domeniul tau va ajunge pe liste de spammeri si risti astfel ca mailurile trimise de pe domeniul tau sa ajunga direct in folderele Spam, Bulk, etc. ale destinatarilor, in loc sa ajunga in Inbox.
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Ce imi place fraza asta Cica almost nothing. Cand Google pune pret mai mare pe factori externi site-ului (IBL-uri) cand rankeaza, decat pe cei interni, este si va fi posibil ca un competitor sa iti strice rankingul.

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    33

Implicit

S-a referit la "black list-ul" serverului/clientului de e-mail.
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu cred ca zoliky nu a detaliat cum trebuie problema lui, pe aceasta cale tind sa-l anunt ca asta este o comunitate de profesionisti in domeniul Internet marketing si advertising, nu o comunitate de "mama Omida". Daca nu iti expui problema pe larg, noi nu avem de unde sa ghicim si din cauza asta ajungem sa tragem presupuneri/concluzii gresite.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st June 2007
    Vârstă
    39
    Posturi
    67
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine domnule, eu am primit un raspuns pe mail:

stiti ce-i aia blacklist?
    Ce concluzie sa trag ? Oricum nu ma intereseaza toata treaba, daca el ma pune pe un black list il scot si eu din afacere pt. ca am solutie.

Din partea mea topicul e inchis. Numai bine

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. PageRank si Google blacklist
    De ronaldo30 în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th July 2008, 10:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •