Inteleg ideea, insa in acelasi timp poate unii care lucreaza cu persoana X ar putea sa nu o mai faca dupa ce vad acest post. Cu siguranta ni s`a intamplat multora sa negociem cateva zile la rand pentru unele vanzari, insa printr`un astfel de post vreau sa spun ca se pateaza imaginea cuiva pentru un lucru nu foarte grav (nu a dat tepe, nu a oferit servicii proaste, chestii de genul). La asta ma refer. In schimb daca blochezi domeniile pt X si te incurca, nu`i tocmai placut
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
@michelle - Lasa ca nici tu nu esti usa de biserica .. chiar asa, de curiozitate, printre domeniile care le aveai la vanzare se afla cumva si articoleonline.net, acelasi domeniul care te-ai rugat de mine sa ti-l donez cu promisiunea ca nu-l vei tine degeaba si cu toate astea nici dupa atatea luni nu e live?
Asa ca lasa oamenii in pace, ca fiecare isi stie treaba lui si fiecare are socotelile lui.
Fiecare client se gandeste pana in ultima clipa daca sa arunce sau nu cu banii .. La fel cum fiecare vanzator are regulile lui .. daca nu stii sa-ti protejezi produsul intr-o vanzare, e fix problema ta.
Hai sa nu mai poluam si topicul asta si sa-l lasam pentru cazuri care chiar necesita atentie ..
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Din cauza unei vulnerabilitati forumul a fost spart si s-a pierdut postarea adaugata de mine astazi:
michelle: mi-ar fi rusine sa postez aceasta problema in categoria blacklist, nu am dat "teapa" nimanui de pe forum sau mai putin tie, faptul ca nu am vrut sa mai cumpar de la tine si in conditiile impuse de tine nu inseamna ca sunt neserios ci pur si simplu NU MAI COLABORAM.
De asemenea si discutia de pe messenger este de ras, eu nu prea stau pe messenger, daca aveai aceste domenii rezervate cu toate ca nu cred + ai pierdut clienti din cauza mea ai fi putut sa ma suni sau sa-mi dai un mail pe mail-ul oficial office@plummedia.ro, datele mele sunt publice pe internet si aici pe forum.
Serban Cristian: nu sunt obligat sa accept conditiile nimanui, nu am fost anuntat si nu mi s-a spus ca opreste domeniile pentru mine, pur si simplu nu am vrut sa mai cumpar.
AntonioTony: da este vorba si de articoleonline.net
Cu toate ca am inceput sa fiu mai activ pe acest forum de foarte putin timp, eu am intrat pe acest forum sa invat si sa impartasesc cunostintele mele despre SEO si marketing online, iar daca este cazul sa fac unele tranzactii care sa-mi ajute in activitatea pe care o intreprind.
Rog toate persoanele carora le-am dat "teapa" sa faca cunoscut acest lucru.
Daca am dat o singura teapa sau mai multe pe acest forum si este demonstrat acest lucru sunt de acord ca sa mi se stearga contul de pe seopedia.
Sper sa nu-mi para rau ca am revenit pe acest forum singurul forum pe care sunt cat de cat activ.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
Pai daca nu mai vrei sa colaborezi... spune asa, nu ma lasa o saptamana si tot imi spui stai ca ii zic la colaboratorul meu ca are ing sa trimita, stai ca ma duc sa bag bani, da imi dai domeniile dupa si .... nu am zis ca esti tepar, dar esti NESERIOS! Asta basta... eu am terminat cu subiectul! Nu recomand colaborarile cu tine! E dreptul si opinia mea.
Am incheiat si eu, sincer ar trebui sa aduci un ajutor comunitatii.
Nu recomand nimanui sa intre macar in dialog cu tine deoarece daca nu cumpara de la tine ce ai cu conditiile tale este trecut la blacklist.
Succes.
VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale
I-am dat sansa sa-si recapete seriozitatea, sa o dovedeasca... si a facut-o, i-am trimis domeniile si el mi-a bagat banii dupa. Lancetti asa imi placi. +1 Lancetti e serios!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)