))
))
Precizez ca acet topic nu l-am deschis eu. Asa cum am transmis si moderatorului, topicul este cerut de Tom!
si oricum ati scos totul din context, ca lumea sa inteleaga de ce i-am raspuns lui Dragos Bunea, a fost ca a zis asta AICI. Oricum am sa scriu un articol in blogul meu personal si am sa revin cu lamuriri. Ce mi se pare foarte interesant, ca "prieteniile" functioneaza mai bine pe acest forum decat principiile. E si asta o tactica!![]()
Nu pricepi deloc, pot sa-ti desenez, dar nu cred ca pricepi.
Ceea ce definesti tu prietenie, eu o numesc bun simt. Poti sa-ti spui parerea (opinia) despre un subiect, sa certi pe cineva daca consideri necesar, dar NU poti sa scrii doar cu rautate tot timpul.
Nu-l cunosc pe Dragos, iar termenul meu de prieten, nu se rezuma la un post pe forum.
Il cunosc pe Kidu, personal, dar nu am o prietenie cu el, dar il respect pentru faptul ca-si ofera opiniile si sfaturile GRATUIT celor de pe forum.
Si lista poate continua.
Asa ca aberezi, like always.
Postul e ok pentru mine, pentru ca am ocazia sa te taxez cand "intreci masura", adica destul de des.
Cand despre mesajul privat, mi-ai confirmat clar ca traiesti in lumea ta.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu stiu ce aveți de impărțit dar eu personal nu mi-aș face gratuit dușmani pe un forum de webmasteri / seo, mai ales dacă aveți venituri importante din site-uri...
Pt admini si moderatori:
Daca n-ati banat-o la timp, acum isi face de cap pe forum, face caterinca, curand o sa apara si articole despre cat de prosti sunt aia de pe seopedia.
Trust, but verify.
De aici: Afiliere Emag ProfitShare
O sa incerc sa le adaug aici, ca sa nu pierzi sirul.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
AM si eu nevoie de motivatia ta, pentru Negativul din postul de aici: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
Nu ma deranjeaza negativul, am avut sute, dar vreau sa-ti demonstrez "rautatea" si faptul ca nu te intereseaza sa "construiesti" ceva, cauti doar "greseli" in regulamente, greseli de "moralitate", gramaticale...... fara sa te ajute nici pe tine, nici pe noi. Cauti doar motive sa te "descarci" pe ceilalti!
Iti promit ca-ti raspund cu argumente, daca imi explici cu argumente, de ce ai considerat ca postul meu e inutil.
Multumesc frumos.
Informatiile de pe acest site nu se copieaza. :-"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)