Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 23

Subiect: Rusine neseriosilor

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Thumbs down Rusine neseriosilor

Prin topicul asta vreau sa spun un mare RUSINE neseriosilor de 2 bani care spun o vorba si NU o respecta. Celor cu care stabilesti o colaborare iar apoi nu mai raspund, nu mai zic nimic si te lasa in pom.

Sa le fie rusine celor care se numesc (pseudo-)business people, dar care se comporta ca niste tigani de pe maidan. M-am saturat de oameni de 2 lei cu care te intelegi pentru anumite colaborari, in functie de care iti programezi timpul si ti-l ocupi rezervandu-l lor si fiind nevoit sa refuzi clienti seriosi din lipsa de timp.

Rusine, rusine, rusine. Oamenii de genul, nu merita sa castige nici macar 1 cent din online.

Sunt sigur ca multi ati fost in situatia de a fi incurcati de astfel de specimene. Pentru astfel de specimene, don't need their money si sa le fie de bine, banii vin si pleaca, insa 'caracterul' ramane. Pacat de cei fara coloana vertebrala.

RU-SI-NE.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Daca nu zici cine e neseriosul o sa devina un topic foarte amuzant.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Implicit

Ii las sa se simta, musca e pe caciula, doar trage la ...

Cred ca fiecare ar trebui sa-i insire aici, ca prea au impresia ca suntem toti la cheremul lor.
    Pentru colaborari SEO si multe altele - click aici. Reprezint Bullet Advertising unde facem optimizare SEO (stiu ca e pleonasm) si alte minuni online :)

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit Rusine NE SIM TI TI LO-R

Prin reply-ul asta vreau sa spun un mic RUSINICA neseriosilor care intra beti sau drogati pe forum. Celor cu care stabilesti ca n-ai ce discuta cu ei si ei tot insista sa se bage in sea,a.

Sa le fie rusine celor care se numesc (pseudo-)utilizatori de internet, dar care se comporta ca niste termite. M-am saturat de oameni de 12 lei cu care nu te intelegi, in functie de care iti programezi timpul si ti-l ocupi raspunzand amuzant pe topicul 257.

Rusine, rusine, rusine. Oamenii de genul, nu merita sa castige nici macar 1 amic virtual.

Sunt sigur ca multi ati fost in situatia de a fi incurcati de astfel de specimene. Pentru astfel de specimene, spun ca n-am nevoie de glumele lor rasuflate.

RU-SI-NI-K.
    Trust, but verify.

ender este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu poti pune o poza de genul asta si sa ai pretentii de cine stie ce mascul.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Stai linistit mrjonny, ca acum te fac de 2-3 negative
    Citat Postat în original de mrjohnny Vezi Post
    Prin topicul asta vreau sa spun un mare RUSINE neseriosilor de 2 bani care spun o vorba si NU o respecta. Celor cu care stabilesti o colaborare iar apoi nu mai raspund, nu mai zic nimic si te lasa in pom.

Sa le fie rusine celor care se numesc (pseudo-)business people, dar care se comporta ca niste tigani de pe maidan. M-am saturat de oameni de 2 lei cu care te intelegi pentru anumite colaborari, in functie de care iti programezi timpul si ti-l ocupi rezervandu-l lor si fiind nevoit sa refuzi clienti seriosi din lipsa de timp.

Rusine, rusine, rusine. Oamenii de genul, nu merita sa castige nici macar 1 cent din online.

Sunt sigur ca multi ati fost in situatia de a fi incurcati de astfel de specimene. Pentru astfel de specimene, don't need their money si sa le fie de bine, banii vin si pleaca, insa 'caracterul' ramane. Pacat de cei fara coloana vertebrala.

RU-SI-NE.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Vazi mr. Johnny, al meu s-a simtit in 7 minute pe ceas.
    Al tau cand apare?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu mai fuma, asa poza, asa un raspuns

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Boss! Ori ii dai numele aici sa ii previ si pe ceilalti ori l-ai facut ca sa te descarci tu ?

Daca ai incredere in orice persoane normal ca la un moment dat vei fi inselat, daca un om isi face treaba bine nu il deranjeaza sa-si primesca banii la jumatatea muncii sau la final.
    D R G

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    29

Implicit

@Dan - Oho, ai mei sunt multi. Probabil ca vin pe magar fiecare, ca sa se asorteze cu transportul

@ender - iti dai seama ca fix de negativul lor nu ma doare chiar m-as bucura, cu 'negativ'-ul practic se semneaza pe lista. Daca nu apar schimbari din partea lor, o sa-i fac publici aici. Chiar m-am saturat sa stau sa pierd timpul prin PM-uri cu tot felul de oameni care vor multe dar n-au bani sau n-au bun simt sa anunte daca 'nu mai vor' sau daca 'o lasam pe altadata' si asa mai departe. Screw these monkeys

@Dragos - ii mai las fix o zi, daca tot nimic... apai sa fie la ei acolo, le fac vedete pe forum. Nu se pune problema de plata, ca pot sa accept plata si dupa munca, asa cum fac deobicei ca sa fie cat mai multumiti clientii. Dar cand iti zice unu' ca gata baaa hai sa facem, hai sa dregem, iti trimit avans, nu stiu ce nu stiu cum si vezi ca tot nimic-nimic-nimic... mai ales ca iti mai si vad PM-urile pe care le trimiti.... pai da-o incolo de treaba ca e magarie ieftina.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Romanii fura fara rusine
    De Seinfeld în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 12th November 2007, 15:00

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •