Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Ce parere aveti de windows 8 Vs 7

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit Ce parere aveti de windows 8 Vs 7

Salut as dori si eu niste pareri de la voi in legatura cu windows 8.
    Trebuie sa achitionez (pe firma) un windows cu licenta si ma gandeam sa-l cumpar,nu am tableta sau monitor touch,este un calculator clasic..din ce vad este mai mult pentru tablete si touch..
    Din ce vad eu este m-ai mult un update la windows 7 facut m-ai mult pentru tablete
    Deci ce credeti ca ar trebui sa cumpar windows 7 sau 8
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Windows 7. Windows 8 e praf din punctul meu de vedere + ca s-a facut deja cu un virus dupa abia o saptamana de la lansare.

*"mai", nu "m-ai"

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

scuze scriu repede si din pacate nu prea dau importanta la Limba romana .O sa fiu mai atent
    Deci sa merg tot pe 7...

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

scoopo, nu inteleg de ce ai mai intrebat aici daca oricum erai hotarat pe windows 7. Sau te-ai hotarat repede dupa ce un singur user a spus "nu" fara nici macar 1 argument valid?

Bogdan, inteleg ca ai testat windows 8 cel putin 1 saptamana inainte sa dai sfaturi despre el, nu? Poti argumenta te rog ce nu ti-a placut? Inainte de a caua pe google daca se poate...

scoopo, fiecare versiune de windows a fost privita cu neincredere la inceput (incepand de la windox xp, pana la windows 7). Timpul a demonstrat cu totul altceva... Este normal ca dupa lansare sa mai fie descoperite buguri, dar toate astea se vor rezolva rapid, inca dupa primele updateuri.

Nu pot sa-ti recomand windows 8 pentru ca nu l-am testat, dar iti recomand sa te interesezi mai mult sau sa-l testezi cel putin 2 saptamani inainte de a lua o decizie. Poate cine stie... sa nu-ti para rau dupa aia.

ps: Din toate testele de performanta pe care le-am vazut, windows 8 este mai rapid si mai puternic decat 7.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 4th November 2012 la 20:51.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@scoopo de ce nu folosesti Linux la firma?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    scoopo, nu inteleg de ce ai mai intrebat aici daca oricum erai hotarat pe windows 7. Sau te-ai hotarat repede dupa ce un singur user a spus "nu" fara nici macar 1 argument valid?

Bogdan, inteleg ca ai testat windows 8 cel putin 1 saptamana inainte sa dai sfaturi despre el, nu? Poti argumenta te rog ce nu ti-a placut? Inainte de a caua pe google daca se poate...

scoopo, fiecare versiune de windows a fost privita cu neincredere la inceput (incepand de la windox xp, pana la windows 7). Timpul a demonstrat cu totul altceva... Este normal ca dupa lansare sa mai fie descoperite buguri, dar toate astea se vor rezolva rapid, inca dupa primele updateuri.

Nu pot sa-ti recomand windows 8 pentru ca nu l-am testat, dar iti recomand sa te interesezi mai mult sau sa-l testezi cel putin 2 saptamani inainte de a lua o decizie. Poate cine stie... sa nu-ti para rau dupa aia.

ps: Din toate testele de performanta pe care le-am vazut, windows 8 este mai rapid si mai puternic decat 7.
    Am folosit versiunea Customer Preview si m-a dezamagit, mergea praf. Daca tie ti-a mers ok, bravo tie . Eu am impartasit din ce am testat.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

nu am zis ca ma duc sa-l cumpar,nu sunt hotarat (nu deschideam topicul)dar din ce vad eu (nu sunt expert) de asta am cerut ^pareri^ windows 8 este 70 % windows 7.Nu ma pricep,nu vreau sa ma arunc Ka kalu am preferat sa ceri pareri,si va multumesc pentru pareri pro sau contra nu trebuie sa ne contrazicem...doar sa gasim o solutie buna pe ce cheltuim bani..
    pentru mine windows xp este de neegalat...
    Si ce-i care se pricep as dori sa lase cateva randuri,sa vedem daca merita investitia daca nu ai tableta..sau touch
    Repet ce a spus rares.Oare este cineva care a testat windows 8?

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Am instalat pe un laptop win 8 (licentiat) sincer sa spun mie imi place cum merge, totul este pana te obisnuiesti cu el. Pare mai rapid in comenzi, toate drive-urile au fost recunoscute ca de altfel si aplicatiile, mai putin anvirusul (avira ) am trecut pe altul free. Este mult mai buna integrarea cu contul de hotmail, live, skydrive. Pozi descarca aplicatiile din windows store, au destul de multe gratuite. Oricum creaza utilizatorului o experienta noua fata de win 7.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Sunt si eu interesat sa cumpar o licenta de windows in scurt timp, si eu sunt in dilema ta, sa aleg Windows 7 sau 8?
    Din ce am citit pe internet, Windows 8 are multe chestii in plus, insa majoritatea din ele sunt bune in cazul dispozitivelor touch screen.

Uite aici un articol cu noutatile pe care le aduce W8 fata de W7.

Windows 8 vs Windows 7: 8 ways it's different | News | TechRadar

Pe mine mersonal nu ma ajuta / avantajeaza nici una din aceste "noutati", asa ca (cred) ca voi ramane la Windows 7. Dar mai am timp sa ma razgandesc.
    PS: Se poate descarca (legal) Windows 8 pentru evaluare, aici: Download Windows 8 Enterprise Evaluation

Cartis Dragos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th May 2011
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    32
    Posturi
    547
    Putere Rep
    31

Implicit

Putin offtopic
    Daca tot vorbim de windows 8 si 7, are rost sa imi pun windows 8 daca am doar 2gb ram? (am windows 7 pe laptop dar are 4gb ram).
    Ai nevoie de un logo, layout, s.a.m.d?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. eTarget - Ce parere aveti de el?
    De freezy în forumul Google
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 4th December 2012, 10:17
  2. Ce parere aveti de Mx Host ?
    De Ericpolec în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 4th January 2011, 01:16
  3. ce parere aveti?
    De Krm în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4