Acum cativa ani m-am inscris si eu pe seopedia si m-a mirat foarte mult aceasta comunitate.M-am nascut pe softpedia dar in urma unor expierente urate cu staff-ul am plecat de acolo.
Nu am ajutat deloc aceasta comunitate,nu stiu seo,stiu doar notiuni de baza din seo.Acum privind inapoi imi dau seama ca multi inteleg gresit seo.Seo nu inseamna obligatoriu trafic.Traficul se obtine din seo dar seo nu este egal cu trafic.
"Iar SEO inseamna a construi ceva durabil, ptr lucruri rapide exista PPC.
Ptr ca a construi lucruri durabile inseamna a analiza, a cerceta, a testa, a gresi si apoi a reusi, SEO ajunge sa fie facut cum trebuie doar de un numar redus de oameni." sursa
Am avut expierente urate privind reputatia negativa si vad useri care se razbuna utilizad sistemul de reputatie iar acest lucru este gresit.
Diferenta de opinie nu inseamna ca cineva greseste.Unul spune ca ridica un site prin directoare,altul vine si spune ca ridica siteul respectiv doar prin continut.Fiecare are metoda sa de promovare asta nu insemana ca unul din cei doi gresesc.
Inteligent a fost ca s-a implementat sectiunea Subiecte pentru incepatori.Dar nu este corect ca userii vechi s-a se razbune pe cei noi cu "-"-uri la reputatie doar pentru ca nu stiu.De ce ? Pentru ca toti seo-masterii au fost incepatori.Exemplu cel mai relevant este Seinfeld si cum a ajuns un incepator sa fie editor Dmoz.A avut ambitie si inteligenta si a invatat seo.detalii
Deci, ca sa cocluzionam.Sistemul de reputatie nu este pentru a ne razbuna ci pentru a curata aceasta comunitate de spameri,persoane care primesc bani si nu isi onoreaza serviciile etc...Cei care ati dat "-"-uri in sectiunea Subiecte pentru incepatori ati procedat gresit.De altfel moderatorii si adminii SeoPedia nu se folosesc de acest sistem pentru a se razbuna.
Intrebare retorica : Dau minus unui user pentru ca nu folosesc metoda sa de promovare si ce am obtinut?L-am invatat seo?
Dau minus unui user care inseala,fura continut,injura, face spam.Aici procedez corect.

Răspunde cu citat