Eh, eu nu m-as uita doar la PC Garage, verifici magazinele online principale si vezi unde prinzi pretul cel mai bun. O idee ar fi sa ai rabdare pana la Black Friday (30 noiembrie) cand vor fi reducere substantiale la eMag.
Eh, eu nu m-as uita doar la PC Garage, verifici magazinele online principale si vezi unde prinzi pretul cel mai bun. O idee ar fi sa ai rabdare pana la Black Friday (30 noiembrie) cand vor fi reducere substantiale la eMag.
Nu as recomanda laptop pentru a lucra zilnic la el. Eu am un Lenovo luat acum cateva luni. Unghiul de vizualizare e foarte mic, imaginea devine pe "negativ" daca ma uit prea de jos, ma dor ochii dupa vreo 1-2 ora de stat la el. Contrastul e in regula, ba chiar am si un soft numit f.lux care cica ar ajuta ochii. N-am nici o problema in schimb cu monitoarele normale.
Răspund și eu cu întârziere. De 4 ani umblu numai pe laptop, nu mai folosesc pc-ul. Eu am avut doar Dell-uri. Am mai umblat câteva zile și pe acer-uri, asus-uri, packard bell-uri, hp-uri...de toate. Dar, din punctul meu de vedere nimic nu se compară cu Dell-urile. Acum depinde și ce vrei să faci pe el.
- acum 4 ani și ceva mi-am luat un Dell Inspiron 1500 și ceva. Am dat atunci vreo 2000 lei pe el, dar pentru doi ani și-a făcut treaba - l-am dat la niște rude.
- acum 2 ani mi-am luat Dell Vostro 1710 (17 inch). M-am îndrăgostit de laptopul ăsta. Mergea foarte bine, se mișca rapid (chiar dacă avea doar 2 gb ram). Din păcate, acum vreo lună m-a mâncat pe mine undeva să îi bag în el un alt hard disk ca să recuperez niște date de pe el. Ce nu știam era că hard diskul era ars și așa mi-am ars și placa de bază de la laptop. Momentat îl țin pe post de bibelou, că mi-e drag de el, dar o să îl vând pe bucăți, probabil.
- acum o lună am luat pentru soru-mea un Inspiron 5110 cu i5, 4gb, 320 hdd - mie nu îmi place, dar nu am niciun motiv anume. El se mișcă foarte bine, dar nu e ce vrea eu.
- acum o săptămână mi-am luat un înlocuitor la Vostro-ul ars: Studio 1558 - i5, 4gb, 500 hdd. Am numai cuvinte de laudă despre el. Placa sunet e din cea mai bună gamă, zboară când îi dau ceva în photoshop, nu mai vorbesc de navigat pe net și alte astea.
@Pîrvan Marian: dacă vrei, îți pot da un pont de unde să iei Dell-uri la prețuri bune de tot (cu garanție, cu tot ce trebuie).
M-am gândit, dar nu știu de ce n-am făcut-o. E vorba de pcmadd.com și au Dell-uri refurbished. Au și câteva hp-uri, dar eu prefer Dell-urile. Prețurile afișate nu au TVA și puteți să primiți reducere 5% dacă aveți un card de student (isis și încă un tip...). Am cumpărat 9 laptopuri în ultimii doi ani de la ei pentru mine și pentru diverși prieteni și amici. Niciunul nu a avut nicio problemă.
Dellul nu mai e ceea ce a fost. Din 3 bucati din clasa bussines luate, 2 mi-au picat : unul inainte cu 2 sapt de garantie...si am scapat usor, iar celalalt l-am aruncat, s-a stricat la 2 saptamani la iesirea din garantie![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)