Recomandare Laptop
Având in vedere ca toți cei de aici stam in fata unui pc destul de multe ore , nu pot sa cred ca nu exista printre voi persoane ce folosesc un laptop, motiv pentru as dori sa stiu părerea voastră.
Ma interesează sa stiu următoarele : ce firma de laptop uri preferați, ce firma de laptop uri nu preferați ;
Spre exemplu observ ca laptop urile Acer si Assus promit performante destul de bune la preturi ok comparativ cu alte firme,ma gândesc insa ca nu sunt prea bune , motiv pentru as dori sa stiu părerea voastră despre asta, despre aceste firme comparativ cu altele.
Cat de mult contează procesoarele,ram,viteza de rotație ?
Ma gândesc sa cupar de la emag insa am următoarele probleme:
La mine in oraș comparativ cu ce e pe net pot spune ca laptop uri sunt mai scumpe , ma gândesc sa comand prin emag, au un magazin si la mine in oraș, oare pot comanda prin acest magazin si anume sa primesc produsul la magazinul lor pentru a-l verifica acolo la ei, oare se poate?
Observ ca cei de le emag oferă o garanție standard de 12 luni ,putând fi prelungita cu inca 12-24 de luni, cat de mult contează aceasta garanție ,se tine cont de ea?
Ma interesează sa cumpăr un laptop care a minimum 4 gb, ceva recomandări, ceva întâmplări îmi oferiți si mie va rog?
Vreau mai mult, mai mult si atat.