Cu voia sau cu nevoia voastra am mutat topicul.
Kaa, daca doresti poti raporta acele mesaje. Daca nu, have fun. Oamenii se pare ca se distreaza.![]()
Cu voia sau cu nevoia voastra am mutat topicul.
Kaa, daca doresti poti raporta acele mesaje. Daca nu, have fun. Oamenii se pare ca se distreaza.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
That is the spirit
@kaa, intentia ta a fost una ok, pe viitor insa evita sa faci publice mesajele private. Foloseste cu incredere butonul de report.
@partenerul lui kaa de discutii, oricine ai fi: sper sa tragi si tu invatamintele care se impun.
@ all : bere gratuita din partea lui Tom pentru toata lumea![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
E zi de sarbatoare, doar nu vreti sa ne "porcim" cu toti ciudatii care dau buline rosii.
Apropo, daca Kaa a deschis subiectul, e corect sa primim "motivatia" celui care ameninta! Si bineinteles scuzele de rigoare, pentru ca altfel inseamna ca omu e "dus"! Bine, nu e singurul![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am auzit bine? Buline rosii? Voi ce pilula ati lua? rosie sau albastra?
Matrix style.
Trust, but verify.
Pe cuvant daca mai inteleg ceva din ce scrieti voi. Credeam ca e ceva serios dar vad ca o dati in 'vrajeli'...
Inainte se creau posturi despre SEO, acum din orice topic faceti 'caterinca' si il mutati la bar lobby.
_______
* Mesaj serios, sa nu credeti ca postez din cercul vostru de yoghini!
D R G
Ai dreptate Dragos.
Dar postul in sine este despre "m-a injurat cineva pe privat dar nu vreau sa spun cine".
Ce ai vrea sa se discute pe tema asta? Sa ne imbratisam in grup?
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)