Confliecte de genul sunt mereu, insa suntem oameni maturi ar sa trebui sa ignoram pur si simplu...
Confliecte de genul sunt mereu, insa suntem oameni maturi ar sa trebui sa ignoram pur si simplu...
Vreau mai mult, mai mult si atat.
@ Kaa, puteai sa ai o astfel de discutie TOT pe privat cu Krumel sau altcineva care se ocupa de forum. NU poti posta mesaje private, fie ele si cu XXX. E un gest imatur si denota o mare lipsa de personalitate. Privat nu se defineste prin public! Maine o sa postezi mesajele de pe mess, sau faptul ca in privat (la o bere) ai auzit tu ceva amenintari. Jenant!
@ Krumel: nu e corect sa analizati mesajele private, pentru ca ele sunt PRIVATE! Amenintarile private (nu sunt publice) nu au relevanta! Puteau la fel de bine sa fie verbale (pe telefon sau face2face), ele nu reprezinta proba intr-un asa zis proces (de analiza). Daca postul era public, era cu totul alta discutie, dar discutia e PRIVATA! Daca anulati dreptul la "privat" atunci anulati dreptul la intimitate!
@iSKY: Am fost placut surprins de limbajul tau, in fiecare post in care de obicei vinzi ceva, sau mesaje private. Daca mesajele sunt de la tine, e jenant si sunt convins ca defapt te ascunzi sub aceasta masca. Jenant!
Ultima modificare făcută de Tom; 15th August 2012 la 15:27.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom: sry, nu sunt de acord. Nu e vorba de amenintari cu bataia, de altfel discutia lor despre domenii nu are relevanta. Indiferent de pacatele lui Kaa, ca sa il ameninti ca il dai afara sau ca ii faci zile fripte, e departe de idealul acestui forum. Eu nu cred ca e vorba de iSKY, am discutat cu el si pe mess si in privat, nu e stilul lui de adresare.
Imi amintesc de Dan, care a dorit sa renunte la statutul de ambasador ale Seopedia, s au intrebat multi de ce...
Tom, daca una din parti se declara lezata de discutiile in privat facute pe forumul asta inseamna ca ele trebuiesc aduse in atentia unui admin si luat masuri. Nu poti in privat sa te porcaiesti cu un om doar ptr ca mesajul e privat. Intimitate nu inseamna anonimat sa poti face ce vrei, exista niste reguli de bun simt ce trebuiesc respectate. Daca acele mesaje sint adevarate atunci trebuie sa iau masuri. Altfel, pe privat multi pot face multe lucruri.
Asa cum unii raporteaza ca fiind spam mesajele nedorite, la fel si mesajele tendentioase pot fi amendate.
Nu cred in teoria ta.
Nu stiu de ce apare iSKY in discutia asta, momentan nu e confirmata nici o persoana. Lezezi imaginea omului si nu e ok.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Desi partial sunt deacord cu Tom, in ceea ce priveste analizarea mesajelor private, exista situatii, precum cazul in speta, cand trebuie luata totusi atitudine. Da, ok, e dreptul fiecaruia la intimitate, dar .... pastrand anumite limite. Imi aduc aminte ca au fost cazuri in care am fost facut albie de porci, la cel mai grosolan mod posibil, atat eu cat si familia mea, si totul in mod gratuit. Cam greu sa nu raportezi asa ceva. Suntem totusi pe un forum unde ar trebui sa primeze respectul reciproc.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Nu vreau sa-l reclam pentru ca nu ma pretez la astfel de lucruri incat sa-i fac un rau in mod direct. Am vrut doar sa se tina cont ca pe viitor sa nu se mai procedeze astfel pentru ca nu este normal. Esti mai experimentat, sunt mai prost .. astfel de lucruri nu conteaza, suntem oameni si ar trebui sa ne comportam corespunzator.
Nivelul intelectual, statutul social, statutul material sau capabilitatile sunt doar aspecte neinsemnate intr-o societate de oameni educati. Cine sta sa faca diferenta intre oameni din aceste puncte de vedere doar pentru a gasi motiv de superioritate da dovada doar de egoism, iar egoismul este doar o slabiciune a oamenilor.
De ce spun asta? Pentru ca omul se naste de cele mai multe ori egal doar fizic - doua maini, doua picioare, doi ochi. Insa cam atat pentru ca unii au primit fara sa faca nimic, unii au fost nascuti intr-un mediu ostil, unii au fost sanatosi altii nu, unii au primit oportunitati altii nu. Ar fi lipsa de educatie si inteligenta sa spui ca esti superior fata de cel de langa tine.
Bafta - cu sensul de noroc sau stima.
@Tom - Faptul ca as fi "plecat" de pe forum sau sanctionat prin acele buline rosii(desi sincer nu pun mare valoare pe ele) nu este un aspect privat.
Dar ai omis un lucru. Eu nu am dat niciun detaliu referitor la persoana in cauza si nici nu am facut o reclamatie, am adus doar o situatie spre discutie si analiza ca ceilalti sa inteleaga ca nu este normal asa ceva. Singurul scop a fost ca cei care procedeaza asa sa se mai gandeasc ai poate sa-si schimbe parerea, nu vad in ce mod denota asta lipsa de personalitate.
Ultima modificare făcută de Kaa; 15th August 2012 la 15:53.
O atitudine cu adevarat inteleapta, din care trebuie sa tragem invatamintele care se impun. Si mai ok era daca reuseati sa rezolvati aceasta, sa ii zicem divergenta, in privat.
@Kaa,
Stima!
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@ krumel, nu iau apararea nimanui, poate m-am exprimat gresit. Dar faptul ca analizati mesaje private, pentru "masuri", nu cred ca e corect. Da, exista reguli de bun simt, dar NU trebuia facuta publica discutia de catre Kaa, tot din cauza bunului simt! Convorbirile private nu sunt probe, sunt doar cancan.
Reputatia oricum vad ca a devenit o arma pe forum, complet
Nu cred ca e iSKY, tocmai din cauza limbajului. Dar daca e vb de el, comparativ cu limbajul lui normal, e diferenta enorma!
@ Kidu, amenintari, jigniri sau orice alt limbaj de "topor", atata timp cat sunt pe "privat", trebuie sa ramana private! Faptul ca sunt jenante, e altceva.
Eu cand am ceva de spus, o fac fara retineri, dar nu cred ca am jignit sau amenintat pe cineva.
Offtopic: Daca cineva publica discutiile mele private cu Dan, iau foc! Sau orgiile verbale cu Kidu si Roby!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom - nimeni nu poate citi mesajele private.
Krumel le vede DOAR IN CAZUL in care cineva apasa pe "report". Stiu asta pentru ca si eu administrez un forum si userii au posibilitatea sa apese pe "report". Altfel nu ai cum si ar fi chiar imoral sa monitorizezi conversatiile private.
Exista cazuri in care este nevoie totusi sa vezi cu ochii tai, de aia s-a inventat optiunea.
LE: Eu cred ca ar trebui apasat pe report si scoasa raspunderea de pe numele lui iSky daca e cazul. La fel, vad ca Kidu a mentionat si numele meu, iar lumea ar putea intelege ca si eu as putea fi "de vina". Nu, n-am de vanzare domenii, poate s-a referit la altceva.
Trust, but verify.
Pai cum? La ce ai deschis discutia ? Nu cumva cu scopul de a "repara" acest tip de limbaj?
Topicul e bun, corect si la subiect, dar fara "discutii private"! Scopul lui era sa "sesizezi" anumite amenintari (penibile chiar = bulinele rosii si gainarii dastea), astfel incat sa nu se mai intample!
Povestea cu egalitatea, o sar
NU postezi conversatii private!!!!! Tine de BUNUL SIMT! Daca o faci, atunci e lipsa de personalitate!!! E pur si simplu parerea mea!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)