Cu voia sau cu nevoia voastra am mutat topicul.
Kaa, daca doresti poti raporta acele mesaje. Daca nu, have fun. Oamenii se pare ca se distreaza. :)
Versiune printabilă
Cu voia sau cu nevoia voastra am mutat topicul.
Kaa, daca doresti poti raporta acele mesaje. Daca nu, have fun. Oamenii se pare ca se distreaza. :)
That is the spirit :))
@kaa, intentia ta a fost una ok, pe viitor insa evita sa faci publice mesajele private. Foloseste cu incredere butonul de report.
@partenerul lui kaa de discutii, oricine ai fi: sper sa tragi si tu invatamintele care se impun.
@ all : bere gratuita din partea lui Tom pentru toata lumea :)
E zi de sarbatoare, doar nu vreti sa ne "porcim" cu toti ciudatii care dau buline rosii.
Apropo, daca Kaa a deschis subiectul, e corect sa primim "motivatia" celui care ameninta! Si bineinteles scuzele de rigoare, pentru ca altfel inseamna ca omu e "dus"! Bine, nu e singurul :)
Am auzit bine? Buline rosii? Voi ce pilula ati lua? rosie sau albastra?
Matrix style.
Pe cuvant daca mai inteleg ceva din ce scrieti voi. Credeam ca e ceva serios dar vad ca o dati in 'vrajeli'...
Inainte se creau posturi despre SEO, acum din orice topic faceti 'caterinca' si il mutati la bar lobby.
_______
* Mesaj serios, sa nu credeti ca postez din cercul vostru de yoghini!
Ai dreptate Dragos.
Dar postul in sine este despre "m-a injurat cineva pe privat dar nu vreau sa spun cine".
Ce ai vrea sa se discute pe tema asta? Sa ne imbratisam in grup?