Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Etapele freelancer.com

N. Iulia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    26th February 2012
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    34
    Posturi
    222
    Putere Rep
    26

Implicit Etapele freelancer.com

Buna seara,

Recent am publicat un proiect pe freelancer.com, insa sunt incepatoare, dupa ce am dat award la un programator mi sa cerut "milestone" la care am introdus valoarea proiectului.

Am intrebat circa 3 membri despre "milestone" dar nu stia nimeni ce inseamna acest termen.

Un membru care a finalizat multe proiecte prin freelancer.com? Sa ne puna la dispozitie pasii de urmat + sfaturi anti-frauda (daca sunt)

O seara placuta!
    Anunturi gratuite online de mica publicitate, anunturi auto cu masini second hand de vanzare, dezmembrari si piese auto.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

Am si eu cont acolo, nu am luat nici un proiect insa. Milestone este suma pe care o ceri la inceput pentru a incepe proiectul. De ex daca cineva pune un job si zice ca poate plati intre 100$-150$, tu poti cere "Milestone" jumatate din suma 50$-75$. Angajatorul pune banii astia la inceput, tu incepi lucrul si toata lumea e fericita
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

Milestone se refera la obiective indeplinite (partial sau total), si pe siteul freelancer.com sunt folosite pentru a garanta freelancerului faptul ca employerul a depus deja banii in cont si freelancerul va fi platit in momentul in care indeplineste proiectul. (In momentul in care setezi un milestone, tu platesti banii respectivi celor de la freelancer, care ii tin in contul lor pana in momentul in care tu confirmi ca job-ul a fost completat, dupa care ei dau release la bani in contul freelancerului).

Daca ai un proiect mai mare (dezvoltare o aplicatie iphone de ex,) poti sa setezi mai multe milestone-uri intermediare, astfel incat dupa fiecare obiectiv indeplinit freelancerul primeste o suma de bani, gen

- milestone 1 - design logo aplicatie -50$
    - milestone 2 - design aplicatie - 500$..
    - milestone 3 - versiunea 1.0 aplicatie - 1000$
    - milestone 4 final - versiunea finala,- 2000$ etc.

In general insa pentru proiecte mici se seteaza un singur milestone -cel final. Toti programatorii cer milestone pentru a fi siguri ca tu ai banii respectivi si nu le tragi teapa - dar banii aia raman la freelancer.com, nu in contul lor, pana in momentul in care tu confirmi indeplinirea milestone-ului. De abia atunci freelancer.com le da lor banii.

In cazul in care ei dau submit ca au terminat proiectul, si tu nu esti multumit si dai submit ca nu e terminat, urmeaza un proces de intermediere declansat de freelancer.com prin care analizeaza ei situatia, iar fapul ca banii sunt in contul lor e o garantie pentru freelancer ca daca outcomeul va fi favorabil lui, urmeaza sa fie platit. Daca nu, urmeaza ca banii sa iti fie returnati tie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cupoane Freelancer
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 2nd March 2011, 01:20
  2. Freelancer de rRomania
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 27th April 2010, 12:52
  3. Freelancer
    De reico în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th November 2009, 13:41
  4. Freelancer
    De goguaremere în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th July 2008, 18:28
  5. Flash Freelancer
    De Cristian Mezei în forumul Locuri de munca