Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Freelancer de rRomania

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit Freelancer de rRomania

Cum tot am cautat web developeri un tip a depus un CV si a zis daca am vreodata nevoie de flash sa apelez la el ca e super tare si de incredere ).
    De curand i-am dat un e-mail si i-am spus ca vreau 2 playere video-audio (player-ul video fiind complex - ruleaza filmele de pe yourube in el etc).
    A cerut un pret de vreo 400 euro zicand ca ele valoareaza 800 iar eu nu am negat ca nu ar valora atat insa i-am spus ca ofer 200 daca accepta ok daca nu nu e nici o problema!
    A acceptat!

Dupa ce a facut o versiune beta care functiona vai de capul ei si i-am trimis urmatorul e-mail:

"Am testat playerul mai avem cateva precizari:

* daca dau alte dimensiuni la player, acesta nu arata corect. Bara de jos cu controale ar trebui sa se intinda (doar width) in functie de dimensiunile playerului.
    * bug la filmele proprii sitului (flv-uri): daca dau click pe meniu, apar filmele din xml apoi la apasarea play incepe sa ruleze filmul; dar daca incep sa ma joc cu timeline-ul apare un flickr care-mi afiseaza pt o fractiune de secunda meniul cu filme si apare si bara de search de sus. Bara de search si meniul cu filme apar doar la terminarea filmului sau la apasarea meniului. Daca schimb sliderul de pozitie nu trebuie sa-mi apara nimic altceva pe film.

Ca o precizare de sfarsit, stim si noi flash... si exprimari de genul "trebuie sa modific un sfert din clasele de baza" nu isi au locul aici.

P.s. Te rog sa il faci full functinal sa il putem testa inclusiv full screen si ce mai este iar cand achitam sa trimiti sursele."

I-am spus omului ca avem si noi habar de flash si sa nu imi tot zica la fiecare play/stop ca trebuie sa modifice un sfert din clasele de baza si alte bla bla-uri.
    Player-ul video nu era anysize iar urmatorul e-mail ce il primesc dupa ce i-am spus ca nu am ce face cu el daca nu e anysize e ca trebuie sa mai platesc inca 200 euro pentru functia asta ca habar nu am ce implica !

Suna cam asa :

"achitati jumatate din 400 de euro pentru anysize sau jumatate din 200 euro pentru fixed size inainte sa mai reveniti cu indicatii sau pretentii
    5. faceti asta repede ca eu nu pierd timpul aiurea. Eu il termin si trebuie sa scot bani pe el ... daca nu de la voi atunci playerul ajunge direct in marketplace asa cum au ajuns si altele (nu sunteti primii 'destepti' care vin cu 'completari' ca sa mai salveze din banii discutati la inceput) si are chiar un scenariu vandabil tare.

Hai ... Numai bine. Reveniti cu ceva bani inainte sa mai discutam
    "

Deranjat de modul in care a vorbit ii scriu:

"In primul rand puteai sa vorbesti frumos nu ca la usa cortului! In al 2-lea rand nu ti-am cerut altceva in plus fata de ce discutasem prima data, ca sa ceri dublu. Eu nu ti-am dat indicatii si nici ce trebuie sa faci, am presupus ca stii tu asta, eu doar ti-am spus sa repari unele bug-uri si sa nu imi expui chestii de genul "trebuie sa modific un sfert din clasele de baza"
    Daca nu ti-a convenit ceva puteai sa spui frumos si nu era nici o problema!
    O seara faina!"

Raspunsul lui:

"Auzi tu esti prost?
    Consulta ma boule un programator action script in p*la mea ca vorbesti exact ca prostu satului fara sa stii de ce e vorba. In curand action script o sa ajunga de complexitate comparativa cu java si tu imi bagi faze de genul sa nu imi expui chestii de genul "trebuie sa modific un sfert din clasele de baza"
    Jet fgm. Iti trimi link mai incolo sa vezi cate solduri are playerul. dute fgm dreq de programatori de forma ... trebuie sa fiti din generatia asta umblata numai prin templateuri si cms-uri pe care eu si alti ca mine le construiesc de la zero .. Iesi dute-n pula mea ca mi-ai stricat seara ... si prost si gura mare
    "

Faceti si voi la fel cu clientii vostri? ) Nu pot sa imi explic reactia acestui om. Aveam in gand sa ii trimit jumatate din bani insa ma bucur enorm ca nu am facut-o!

Ce parere aveti? sa ii fac public numele aici sa stiti de cine sa va feriti?

P.s. L-am cautat pe google dupa nume si am gasit un post, care a elucidat misterul !

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Nasol, ce sa zic. Ati stabilit de la inceput ca playerul trebuie sa fie scalabil?

prodan_13 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd December 2006
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    545
    Putere Rep
    35

Implicit

Ce mai astepti! Sa stim si noi de cine sa ne ferim pe viitor!
    Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
    Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?

arhimede este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2006
    Posturi
    21
    Putere Rep
    0

Implicit

Da, este chiar necesar sa ii dai si numele, sa apara pe google postul asta la eventualele cautari.
    Mai scutesti pe altii de fgm-uri...

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Nasol, ce sa zic. Ati stabilit de la inceput ca playerul trebuie sa fie scalabil?
    Chiar daca nu am specificat, cred eu ca trebuia sa spuna, uite asta nu ai specificat si e mai mult de munca, asta in cazul in care era si nu putea dubla pretul doar functia asta !
    Indiferent de adaugarile care le-as fi facut pe parcurs sau alte lucruri, eu cred ca totul se rezuma la o comunicare ca intre 2 oameni normali.
    Iar el ca guru cum s-a prezentat, in ale flash-ului, ar fi trebuit sa ma intrebe daca e mai smart ca mine, vrei si aia si aia, cum e la Mcdonalds, chiar daca cer o apa plata ma intreaba daca vreau si sos si inghetata si altele !
    Vreau sa scot in evdenta modul in care a vorbit, restul e irelevant!

Are un site: autofy dot ro, numele lui e Iotu Nicolae si e din Constanta !

mariusx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th May 2006
    Posturi
    240
    Putere Rep
    38

Implicit

Adrian , e adevarat ca s-a purtant neprofesional ... si a vb ca la usa cortului, dar trebuie sa recunosti un lucru.. fiecare lucru face atat cat dai pe el.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    34

Implicit

Recunosc, evident! Eram dispus sa mai pun la pretul stabilit, cum am ajuns initial la intelegere se ajungea si apoi daca vorbea frumos!

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Eu unu nu inteleg de unde atata tupeu pe capul lui, s-a purtat exact ca un tigan. Se crede singurul programator de action script din tara asta?
    Adriane, la cum sta treaba, eu sunt convins ca omu dupa ce lua banii de la tine mai vindea la 10 insi playerul respectiv.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

ca limbaj pare un copil de 14 ani care a invatat cateva chestii pe scara blocului. Ciudat e ca... si ca si nivel de programare cred ca e tot la nivelul unui copil de 14 ani care a invatat cateva chestii pe scara blocului

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    38

Implicit

chiar daca ti-a raspuns cum ti-a raspuns, nu-i da numele
    peste 3-4 ani creste si el mai mare, ajunge la maturitate 18 ani, si invata sa si vorbeasca intre timp.

imi aduc aminte ca si eu erau un luptator inrait si am zis cred ca si pe acest forum ca vreau sa dau foc la google, desi intre timp am mai aflat de caile diplomatiei si bunului simt.

sa nu-i stricam un viitor posibil luminos pentru ca acuma nu are minte si viseaza ca stie action script, in plus a auzit el ca sunt bine platiti oameni astia si ca e de viitor dar o sa se loveasca cu capul foarte curand de pragul de sus si se trezeste atunci.

P.S. Oameni care sa fie seriosi si sa respecte deadlinurile o sa gasesti foarte greu, chiar si daca dai 400 800 de euro pe modului ala, pentru ca cei cu adevarat capabili lucreaza la Adobe, 1and1, Oracle, etc pe salarii cu multe zerouri, si chiar daca ce le ceri tu e simplu, nu se baga pentru ca fie nu au timp fie vor proiecte cu adevarat serioase.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Freelancer
    De reico în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th November 2009, 13:41
  2. Dezbatere rromani / rromania
    De w3bmaster în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 21st February 2009, 19:20
  3. Legi idioate in online doar in rromania
    De Nosfer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14