Postat în original de
w!ll
Stim cu toti care este problema cu (unele - 99%) persoane de aceasta etnie si nu cred ca este cazul sa ne reamintim.
Sunt romani intre romani si tigani intre tigani.
Cine suntem noi sa judecam oamenii? Will nu sunt deacord cu tine. Exista romani mai rai decat tiganii, believe me. Ai ramne uimit sa afli ca exista tigani care sunt trei clase peste noi romanii. Mi-e rusine sa spun asta, dar e cruntul adevar.
So people, lasati deoparte rasismul caci suntem pe un forum SEO, corect? (am folosit expresia "tigan" in mod voit caci mi se pare mult mai potrivita decat "rrom" )
@web3master, si eu ti-as da warn si apoi ban pentru folosirea acestor expresii care denota oarecare rasism

Postat în original de
w3bmaster
Ps : Referitor la admini se potriveste faza cu portaru ... dai omului o usa sa o pazeasca si se crede important ...
Pentru aceasta afirmatie chiar ti-as da ban. Adminii exact pentru asta sunt pusi, sa curete forumul de asemenea mizerii si sa pastreze o oarecare ordine si disciplina.
Stiu ca probabil o sa ma injuri printre dinti pentru afirmatiile acestea, dar, daca esti o persoana matura, reciteste aceste randuri scrise de tine si poate o sa imi dai dreptate. Asta chiar e o jignire la adresa oamenilor care au grija de acest forum.
Ultima modificare făcută de Robert; 20th February 2009 la 20:30.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!