Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Problemă hard

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    28

Implicit Problemă hard

De curând am întâmpinat o problemă la calculator. Am 2 partiții C și D iar în partiția D am spațiu folosit 49,9GB iar liber 225GB. Problema apare când încerc să copiez fișiere. Îmi dă mesaj de eroare "Cannot read from the source file or disk" sau un mesaj că nu poate citi sectorul de disc pe care doresc să copiez fișierele.

Probabil problema s-ar rezolva cu o formatare a partiției dar am documente importante pe care nu doresc să le șterg(iar transpunerea a 40GB de date pe DVD e o operațiune ce necesită extrem de mult timp).

A mai întâmpinat cineva astfel de probleme sau are idee ce aș putea să fac ?
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

axa2000 Guest

Implicit

In primul rand fa-ti urgent un back-up la datele pe care le ai pe el (pe dvd, pe un HDD extern...). Dupa poti incerca cu un soft specializat, cum ar fi Paragon Partition Manager, sa il repari.
    Nu incerca sa faci nimic inainte sa ai back-up la date ca stiu din proprie experienta ce dureros e sa pierzi niste mii de ore de munca.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    De curând am întâmpinat o problemă la calculator. Am 2 partiții C și D iar în partiția D am spațiu folosit 49,9GB iar liber 225GB. Problema apare când încerc să copiez fișiere. Îmi dă mesaj de eroare "Cannot read from the source file or disk" sau un mesaj că nu poate citi sectorul de disc pe care doresc să copiez fișierele.

Probabil problema s-ar rezolva cu o formatare a partiției dar am documente importante pe care nu doresc să le șterg(iar transpunerea a 40GB de date pe DVD e o operațiune ce necesită extrem de mult timp).

A mai întâmpinat cineva astfel de probleme sau are idee ce aș putea să fac ?
    Si tu ai gresit sectiunea. Chestiunile de genul acestea se discuta la Lobby. Aici se discuta “SEO”, pentru incepatori.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    93

Implicit

Mutat !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema AOL
    De Mihai Alexandru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th November 2011, 02:26
  2. Problema cod postal ? care este problema ?
    De Guess Who în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th April 2011, 20:37
  3. Hard Disc SSD pentru server
    De lovelife în forumul Server side
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 14th December 2010, 08:27
  4. am si eu o problema! Help!
    De paulpadurariu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th February 2009, 19:54
  5. Am si eu o problema...
    De zbrexter în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 4th September 2007, 03:28

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •