Digg.com a fost vandut cu doar juma de milion de dolari, incredibil cad de mult a putut sa decada un site evaluat candva la 160 de milioane de dolari, mi se pare de-a dreptul neverosibil.
Site-ul Digg a fost vandut pentru 500.000 de dolari
Digg.com a fost vandut cu doar juma de milion de dolari, incredibil cad de mult a putut sa decada un site evaluat candva la 160 de milioane de dolari, mi se pare de-a dreptul neverosibil.
Site-ul Digg a fost vandut pentru 500.000 de dolari
Dar evaluarea precedenta a fost corecta? Adica, intr-adevar a valorat 160 de milioane? Sau... cam 500K e pretul real, totusi...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Neverosimila mi se parea evaluarea site-ului la 160 de milioane nu ca s-a vandut cu doar 500k...
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Depinde cand a fost facuta evaluarea respectiva. Sa nu uitam ca in urma cu ceva timp, digg era printre primele site-uri de bookmarking si inainte sa faca trecerea la noul design, cu AJAX si alte rahaturi, chiar era un site de top. Apoi incet incet s-a dus la vale, a inceput lumea cu spam-ul... Oricum, ebookee sau cum ii zice a fost vandut cu 2 mil.. Digg cred totusi ca ar putea valora macar la fel
Signatura lipsa
In 2008 google a fost aproape sa-l cumpere cu 200 de milioane...
Povesti de adormit copii...In 2008 google a fost aproape sa-l cumpere cu 200 de milioane...
Acesta este pretul real din aceste timpuri, in 2008 poate valora undeva la 10mil$ dar in nici un caz 200...Digg vandut cu doar $500K
Ca si in cazul (actualelor) Facebook / Twitter, pretul de atunci al Digg era unul umflat in mod artificial. De exemplu, in cazul Facebook, totul s-a vazut pe bursa, imediat dupa listare. Oricum, un site cu Alexa Rank 191, nu are cum sa coste doar 500.000 de dolari.
Cine stie, poate oamenii au invatat ceva uitandu-se la modelul romanesc in care de fac afacerile. Un pret pe factura, un alt pret in realitate.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
In acelasi timp sa mai cumparat un ciorap cu 10 mil de euro de la o firma dintr-o insula paradis fiscal
Eu am invata sa nu cred in cifrele astea publicie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Cel mai tare basm e instagramul cumparat cu 1 miliard de facebook, si e adevarat
Ciudatenii de astea se intampla pe net pentru ca unii au prea multi bani castigati prea repede si prea usor.
Pe deoparte digg l-a costat pe propietar cativa zeci de dolari platiti unui freelancer ca sa ii puna in practica ideea, ”Kevin Rose came up with the idea for Digg in the fall of 2004. He found programmer Owen Byrne through eLance and paid him $10/hour to develop the idea. In addition, Rose paid $99”, pe de alta parte a avut ocazia sa o vanda cu cel putin cateva zeci de milioane, daca e multumit sau nu de afacere numai el stie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)