Pana la urma stau si ma gandesc ce rost au toti vizitatorii free din Romania , Bulgaria sau Guatemala. Ma uit pe un sondaj AICI. Adica pe FB il intereseaza sa faca studii de piata pentru saraci?
Cred ca acesti utilizatori de fapt produc mai multa paguba decat profit prin traficul generatSi produc paguba ca romanii nu au bani pentru asa ceva in primul rand. Il omori pe roman daca il pui sa-si puna cardul pe net sau cu siguranta il doare sufletul sa dea 2 euro pe SMS pentru te miri ce mesaj pe FB
Plus ca 30% din conturile de pe FB din Romania cred ca sunt fake. Asa ca noi vom ramane la free-uri. 2 euro se pune problema daca vor plati americanii si cum ii tii pe mai departe si ce le oferi in continuare astfel incat sa nu se plictiseasca.
Google nu cred ca va rupe gura targului nici in cazul in care FB ar introduce o asemenea taxa. In disperarea lor legata de spam plus alte fixuri vor limita aplicatiile in draci si totul va trece printr-un filtru foarte strict care va sictiri pe multi. Atat timp cat vor avea atitudinea asta politista nu cred ca vor reusi.

Răspunde cu citat