Are cineva un site ale carui informatii apar in Google instant preview, ca aici?
Daca da, aveti o statistica cu vizitatorii care umbla pe acolo si mai ales, cum masurati daca cineva a ajuns pe siteul vostru de acolo?
Are cineva un site ale carui informatii apar in Google instant preview, ca aici?
Daca da, aveti o statistica cu vizitatorii care umbla pe acolo si mai ales, cum masurati daca cineva a ajuns pe siteul vostru de acolo?
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu nu am mai intalnit pana acum, dar poate te ajuta asta: Introducing the Knowledge Graph - YouTube
O fi activa si pe .ro? Daca gaseste cineva un astfel de rezultat pe .ro il rog frumos sa publice aici. Sunt curios ce siteuri romanesti au ajuns acolo..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Eu am cautat niste nume destul de cunoscute pe .ro ale unor persoane atat din Romania cat si din afara. Sunt sigur ca la noi nu e activ inca.
Oricum, la totoate cautarile pe .com vad ca informatiile le ia direct de pe WikiPedia, deci nu stiu daca o sa apara si alte site-uri in sursele lor.
Edit: La cautarea asta: http://www.google.com/search?hl=en&o...da+vinci&btnG= vad ca poza e luata de pe leonardo.net
Poze apar de pe mai multe site-uri. De exemplu la Traian Basescu, Crin Antonescu, Theodor Stolojan, Theodor Stolojan...etc
La poze sunt si multe site-uri romanesti.
/edit: nu imi apare, eram logat si imi aparea pagina de G+.
Cred ca e numai pentru "vedete".
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
Kaa, nu apare pentru cei enumerati de tine asa cum apare in linkul publicat de mine. Apar doar previewurile pentru cautarea de imagini. Incep sa cred si eu ca inca nu e activ pe .ro, dar mai asteptam, poate gaseste cineva vreun rezultat.
Nu apare pe ro, insa pe .com da.
http://d.pr/i/LNAR
Floria are asa ceva pe .ro
Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 26th May 2012 la 01:09.
Rezultatele de la Floria sunt de la Google Places, nu e acelasi lucru. Mda, pe .com n-am cautat pe Basescu, se pare ca apare doar pe .com. Asta inseamna ca e mai imbarligata metoda de a ajunge acolo.
PS: Daca doriti sa va amuzati, dati click pe poza lui Basescu ca sa vedeti adresa completa a paginii )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)