Donat si eu o mica suma in pp si in seara aceasta voi publica si un articol pe unul dintre siteurile mele. Sanatate multa.
Donat si eu o mica suma in pp si in seara aceasta voi publica si un articol pe unul dintre siteurile mele. Sanatate multa.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am vazut multa lume si pe facebook care in loc de poza de profil au un banner cu bibi, cred ca este o buna modalitate de a atrage atentia si cat mai multe donati , am pus si eu un banner cu bibi ca poza de profil , am peste 4000 de prieteni, sper sa conteze catusi de putin ..
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Ne rugam ca Bibi si minunatii lui parinti sa treaca cu bine de aceasta incercare
si ii felicit pe toti cei care nu stau deoparte si ajuta fiecare cu cat isi permite,
dau si eu exemplu cu cateva smsuri si un baner pe site de 60.000 de vizite, sper sa ajute!
Nu vreau sa fiu hater, dar VisUrat a scris un post destul de interesant pe aceasta tema: Saracul om bogat
Poate merita citit.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Poate visurat s-a pripit cu acuzatiile, aici sunt explicatiile familiei Viata cu DBA: Daca nu poti face un bine, nu-i impiedica pe altii sa-l faca
Am pus un banner pe Felicitariweb.ro, maine promit ca voi mai pune si pe alte siteuri si am facut o mica donatie in paypal.
Rog pe unul din membrii care fac advertoriale daca se poate sa-mi faca unul despre Bibi ca sa-l postez pe un site de stiri mondene.
Vreau sa ii transmit mamei baiatului ca ii suntem alaturi sufleteste in rugile sale.
Matei, sincer, nici macar nu ma intereseaza acest aspect. Daca am donat cativa euro si am scris un articol prin care i-am rugat si pe altii sa se implice, am facut-o pentru acel copil care are dreptul la o sansa la viata. Nu saracim si nici nu ne imbogatim. Fereasca Dumnezeu, unii dintre noi suntem deja parinti, poate maine vom avea noi nevoie se sprijinul comunitatii. Nimic nu e mai rau, ca parinte, decat sa iti vezi copilul bolnav.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cazul lui Bibi este de mai mult timp online. Sincer ma indoiesc ca visurat abia acum a aflat de el. Mi se pare foarte ciudat de ce fix in saptamana asta a campaniei de sms-uri a ales sa-si faca publice of-urile.
In alta ordine de idei, parintii lui Bibi au scos la vanzare tot ce se putea. Dar acum pe criza asta cine naiba cumpara un yacht? Si pana s-o gasi cineva sa cumpere, Bibi ce face?
Va multumesc tuturor pentru implicare, am ramas f placut surprinsa sa vad ca ati sarit atat de multi in ajutor. Toti care ati ajutat ati primit cate un +1 de la mine, chestie modesta de altfel si probabil nesemnificativa in cazul de fata, dar am apreciat f mult ajutorul vostru.
Poate cineva sa ii faca un advertorial Valentinei? Eu stau cam prost la capitolul compunere![]()
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Eu am donat pt copil, cum am facut de fiecare data cand am avut ocazia. Parintii? Nu ,a intereseaza daca au sau nu bani (termenul de bogat e relativ), sentimentul meu de "multumire sufleteasca" e ceea ce ma intereseaza. Bogat sau sarac, doamne fereste sa fi in cazul lor! Nu stiu cine e virusat sau bogdana, dar ca intodeauna si campania negativa ajuta![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)