Am scris si eu cateva randuri si am pus un banner pe Sa dam si noi o mana de ajutor. Diseara voi face si o mica donatie.
Multa sanatate pentru micut si sa se faca bine cat mai repede.
Am scris si eu cateva randuri si am pus un banner pe Sa dam si noi o mana de ajutor. Diseara voi face si o mica donatie.
Multa sanatate pentru micut si sa se faca bine cat mai repede.
Am scris si eu aici plus banner sitewide.
Sanatate!
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Revin sa-i multumesc lui Eradu pentru articolul pentru Bibi, l-am afisat pe Stiri mondene impreuna cu un banner. Am mai pus bannere aici , aici si aici.
Am trimis SMS, am pus banner sitewide aici, am postat pe Facebook si mi-am schimbat si poza de profil.
Sanatate multa !!
Cat sa strans in acesta perioada cat au fost active numerele ? sti cineva?
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Cred ca pana in 30.000 lei, ceea ce, sincer, mi se pare f putin, avand in vedere cat a fost mediatizat.
Azi am vazut apelul pentru Bibi la tv si se pare ca in total atat au strans, cat apare si pe pagina lor. Sperasem ca suma e doar neactualizata, dar ca e mult mai mare.
Oricum, de donat se poate dona in continuare, sper ca pana la urma sa adune cat au nevoie.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Azi a aparut pe siteul lui Bibi ca in saptamana campaniei de sms-uri s-au adunat 59.747 euro, ceea ce e excelent, s-a mobilizat f multa lume.
Va multumesc inca o data pt ajutorul vostru, ati fost grozavi.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Nu e posibil sa faca un cont la mobilpay spre ex. si sa accepte si acolo donatiile? chiar daca se iau comisioane, e de ajutor.
in progress...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)