Aia nu pricepeam: Unde e utila o astfel de scula? Pe cine ajuta, cine are nevoie de asa ceva?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Una peste alta, cica el a vandut primu computer cu mouse, cu interfata grafica, etc.
However, the mouse remained relatively obscure until the appearance of the Apple Macintosh, which included an updated version of the original Lisa MouseThe Macintosh, released in 1984, was the first commercially successful product to use a GUI.
Trust, but verify.
ti-a trebuit multa minte sa te gandesti la siteul ala ma bubu? Sau centii aia care-i faci de pe urma lui te fac sa te numesti webmaster? Mie mi se pare penibil ce faci, dar... asta e :-)
Nu. Și mie mii se pare penibil, dar asta e, ce să facem acum.
Penibil e putin spus. Astfel de pagini/evenimente pe facebook/etc imi provoaca greata iar oamenii care le fac mi se par de cea mai joasa speta posibila.
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
exact asta am spus in alt topic si o mai spus, sunteti sub cocalari, deci mai jos de atat nu se poate, ca sa iti dai seama ce inseamna asta, un animal este peste cocalar ca si nivelPenibil e putin spus. Astfel de pagini/evenimente pe facebook/etc imi provoaca greata iar oamenii care le fac mi se par de cea mai joasa speta posibila.![]()
PhoeniXman acum devii tu penibil. Cine te pune să comentezi subiectul ăsta dacă nu ești deacord cu el ? Termină odată cu fazele astea că nu te-a jicnit nimeni.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)