Cum de nu au si vreo 3 blocuri de adsense?
Cred ca se multumesc doar cu like-urile adunate) peste 6k in cateva ore (in continua crestere - "Iosifescu Oana și 7 alţi prieteni au distribuit link" 8-|)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Incredibil, ce nemernici
Au urcat o pagina in cateva ore la ~10k de like-uri si acum au pus alta la bataieLa cata prostime este pe fb, nu ma mira sa le mearga treaba mult timp de acum inainte.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
Mai repede a celor care vor asa ceva.
Ma poate lamuri cineva la ce ajuta tehnologia asta, ce nevoi acopera?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu inteleg de ce bogatii astia prefera sa moara cu banii in conturi decat sa-i investeasca sa se gaseasca un leac pentru cancerul asta ..
Ainvestit si Steve.
In medicina alternativa. Nu era cel mai bun in toate domeniile, nu ai cum sa le stii pe toate.
Trust, but verify.
A fondat o companie pe care a condus-o in asa fel incat a tras dupa ea/el toata industria IT in ultimii ani. A scos daca vrei netul din casa. Oamenii au astazi niste telefoane performante care le permit sa faca o gramada de chestii pe net cat sunt afara (da, stiu... faceau laptopurile asta, dar nu la nivelul asta). Asta i se datoreaza in mare masura. Nu mai zis de iPad.
Nokia avea 60% daca nu ma insel din piata acum cativa ani. Ei au vazut lucrurile intr-un fel sau n-au anticipat care sunt nevoile oamenilor si noi putem face o foarte buna comparatie astazi intre o companie imensa dar care n-a avut un "Steve Jobs" si una mai mica care a avut un Steve Jobs, de a ajuns una din cele mai mari din lume.
N-a inventat chestii revolutionare. Dar a contribuit la avansul tehnologic.
PS: N-am niciun produs Apple![]()
Bingocu produsul de apple.
Cu ipad nu am priceput: ce ofera in plus fata de un nokia n95 sau un minilaptop?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)