marketing anyone ?
marketing anyone ?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
iarba.in urugu.ai este.la lib.er [sursa]
Am observat ca se cauta si sunt libere la inregistrare!
Tocmai am primit o vizita suspecta:
Pareri?
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 11th December 2013 la 16:10.
Vai de capul meu.
Ma baiatele, unii dintre noi sunt complet pe langa subiect. (unde subiect = basic seo).
Sunt necesare cateva cuvinte mai tehnice si iese haos.
Cand ziceam gaste, se pare ca era un compliment.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Exista!
![]()
Retired
Ia explica tu ambasadorule, care e diferenta intre un magazin responsive si unul grid 960.
Avantajele unui magazin responsive fata de unul clasic, grid 960 sunt:
--------------
Pentru versiunea de mobil, de ce e mai bine responsive la un magazin fata de un site separat?
merci.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu am mai folosit grid 960 de mult, dar tin minte ca e un layout fluid. Diferenta dintre el si un layout responsive e ca cel din urma foloseste media queries, care poate afisa/ascunde elemente in functie de dimensiunea viewportului.
Parerile sunt impartite intre responsive si site separat. Depinde foarte mult de complexitate. De exemplu la eMag, care uneori se incarca greu si pe desktop, nu as alege responsive niciodata. Dar daca ai un site destul de simplu, fara foarte mult cod si mai ales fara mult javascript, responsive e de preferat pentru ca ai un design pentru toate dimensiunile.
Iar daca vrei sa profiti de toata dimensiunea monitorului, oricum de mare ar fi, asa cum face amazon, responsive e solutia, pentru ca altfel ai avea nevoie de 3-5 site-uri separate: 320-500px, 500-640px, 640-960px, 960-1280px, 1280-1920px.
Lerul e aproape. Degeaba ești pregătit. Nu mai vine.
![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
v-ati apucat ma de curatenia de craciun?
io de cate ori fac curat pe birou ii fac si poza, sa vad cum arata "originalul", sa stiu ce imi trebuie si ce nu.
Oricum n-am loc de ele...
![]()
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)