Adobe Issues Emergency Flash Update for Windows and Mac Users
luati repede ca se termina.
Adobe Issues Emergency Flash Update for Windows and Mac Users
luati repede ca se termina.
Trust, but verify.
Nu pot scapa ce o cerere de prietenie indiferent daca o accept sau o resping ea continua sa apara sus la notificari. Cred ca este un bug ceva, poate are cineva timp sa se uite, nu de alta dar nu vreau sa rankez contul meu de seopedia cu cererile de prietenie... banuiesc ca aceasta optiune este addon la domeniul principal
Nu gasesc nimic pe net despre limitarea tranzactiilor la 10.000 ron intre persoane fizice ... e o conspiratie ceva?
SURSAM-am lamurit ... deci pot cumpara o casa cu plata in rate egale pe 2 luni am crezut ca e altceva ... scuzePlatile in numerar intre persoane fizice vor fi limitate la 10.000 lei pe zi, aceasta fiind cea mai noua decizie care vine din partea ministrului de Finante, Daniel Chitoiu.
Masura ii vizeaza in principal pe evazionisti, fiind limitate totodata si tranzactiile intre firme la 5.000 lei pe zi, anunta Ziarul National.
Plafonul actual stabilit pentru companii este de 10.000 lei pe zi, iar pentru persoanele fizice nu exista plafon la platile in numerar. Daniel Chitoiu considera ca evaziunea fiscala e sustinuta de aceste plati in numerar, astfel ca odata cu aplicarea noii masuri, vor fi tintite centrele de comert en gros de legume, fructe si bunuri de consum.
OK, deci limitam la 10.000 pe zi, adica 100 mil, dar daca eu iti dau 5 chitante (adeverinte, diplome, etc) pentru 5 zile diferite, pot incasa cei 50.000, adica 500 mil.
Cum opreste masura, evaziunea?
Mai ti minte cand ai cumparat site-ul ala de la mine cu 1 miliard si mi-ai dat banii in cache?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
... ce vremuri
Masura asta vizeaza o anumita categorie de samsari de drepturi litigioase care nu pot plati in rate si nici nu pot declara un pret mai mic pentru ca notaru nu semneaza pentru neseriozitatea pretului ...ehe ... e smekerie mare la mijloc
NU vizeaza evaziunea ci e un razboi intre 2 partide
Nu mai ai voie sa vinzi si sa cumperi masini si case cash. Asta pe langa limitele de mai sus.
EXCLUSIV: Românii care vor cumpăra cu bani cash ma
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)